Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie włącza się podczas gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Mam problem z bolem. Problem polega na tym że gdy go włączam i odpalam lola wybieram rozgrywkę i ładuje się. Po załadowaniu klikam F9 i mam tylko ramkę w kolorze czerwonego.

Czy ktoś wie dlaczego nie działa?  

Pomocnik
Opublikowano

Nie musisz kilkać f9, możliwe, że masz outdated skrypty które już nie działają + czy pisze Ci coś na czacie jak wchodzisz do gry ?

Opublikowano

Rev0lution

To dowód na to żebyś grał normalnie ^^

No to po co weszłeś na mój temat i piszesz bezsensownie jak ja chce grać na bolu to gram :D

Nie musisz kilkać f9, możliwe, że masz outdated skrypty które już nie działają + czy pisze Ci coś na czacie jak wchodzisz do gry ?

Nie pisze mi nic. A skrypty zaraz sprawdze.

Opublikowano

Aktualnie ci nie zadziała ,bo lol miał akutalizacje - Jeśli jesteś free userem to będziesz musiał poczekać z tydzień ,aż ci zadziala. Ale najbardziej możliwe jest to ,że antywirus blokuje ci bola. Mi wcześniej blokował go ,nawet gdy antywirus był wyłączony.

Opublikowano

Ok dzieki riviqu wiedzialem ze aktualizacja jest ale wczesniej mialem ten sam problem. Moze mi jednak blokuje. Ktos wie jak dodac wyjatek do avasta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...