Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 3GS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem. Posiadam iPhona 3GS z iOS 6.1.6 i tu pojawia się mój problem. Nie mogę pobrać aplikacji typu Fb messenger, różnych gierek itp. Mam pytanie czy da się jakoś ten telefon zupgradowac do nowszego IOS-a? Podpowiem, że w uaktualnieniach nic nie wyszukuje. Słyszałem też o aplikacji ze starszymi wersjami różnych programów?

Liczę na pomoc pozdrawiam.

Opublikowano

Kup nowszy model iphone lub pomyśl nad zakupem taniego telefonu z androidem najlepiej 4.4.2 KitKat.

Z tego co wiem to ios nie da się aktualizować do nowszej wersji więc jeżeli pozostajesz przy Iphone 3GS to ściągnij starsze wersje aplikacji ale nie polecam ponieważ w wielu przypadkach bez aktualizacji się nie obejdzie.

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Kup nowszy model iphone lub pomyśl nad zakupem taniego telefonu z androidem najlepiej 4.4.2 KitKat.

Z tego co wiem to ios nie da się aktualizować do nowszej wersji więc jeżeli pozostajesz przy Iphone 3GS to ściągnij starsze wersje aplikacji ale nie polecam ponieważ w wielu przypadkach bez aktualizacji się nie obejdzie.

xD

Możesz sobie wgrać na własną rękę iosa 7 ale nie polecam.

zy95qg.png

Opublikowano

Nie bd wydawał kasy na nowy telefon bo po prostu nie jest mi to potrzebne na razie jestem zadowolony z tego co mam.

Jakby ktoś mógłby mi tylko powiedzieć jak pobrać starsze wersje programów np. fb?

Opublikowano

Nie bd wydawał kasy na nowy telefon bo po prostu nie jest mi to potrzebne na razie jestem zadowolony z tego co mam.

Jakby ktoś mógłby mi tylko powiedzieć jak pobrać starsze wersje programów np. fb?

Jak masz Jailbrejka to powinieneś chyba dać radę

zy95qg.png

Opublikowano

Powiem Ci tak.

Nie wgrasz najnowszego FB.

Ostatnia wersja która wspiera ios 6 to 11.0 (facebooka)

Poszukaj i instaluj.

A co do starszych wersji to robisz JB, pobierasz appcake i stamtąd możesz. ew. bez JB można wgrać vShare tam też powinien być w starszych wersjach choć nie pamiętam od którego iosa działa to bez JB

xD

Możesz sobie wgrać na własną rękę iosa 7 ale nie polecam.

Co ty palisz? Nie da się na 3 mieć iosa 7.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Rekrut
Opublikowano

Iphone 3gs to 6letni telefon, nie wymagaj cudów.

Poszukaj starych wersji aplikacji, jak będą działać to się ciesz.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...