Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki silnik? Jaki VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kolegami zdecydowaliśmy się postawić własny server. Chcielibyśmy,żeby na serverze była możliwość wgrywania MODÓW. Możliwie jak najnowsza wersja minecrafta i łatwa dostępność pluginów. Nie wiemy też gdzie wykupić server, myśleliśmy nad fiberhost.

Opublikowano

na craftserve mają słabą ofertę i nie widzę tego silnika MCPC+ . Jest tam tylko Dirt-za mało jak dla mnie i Premium-za dużo i za drogo.

Opublikowano

Hosting Pukawka.pl oferuję silnik MCPC+. Łączy w sobie modyfikację Forge, Bukkit oraz Spigot, które umożliwiają instalowanie i uruchamianie na serwerze pluginów i innych dodatków, rozszerzających jego funkcjonalność. Nawet kiedyś było o tym wspominane. 

Opublikowano

Craftserve premium za drogi? W takim razie napisz w jakiej cenie to ma być i jakie chciałbyś parametry. Ja polecam fiberhost.pl i maxcraft.pl

Opublikowano

Cena to do 20 zł za cały server ( slotów około 10 będzie nam potrzebne ). Z jak największą ilością RAMU ,a najlepiej bez limitu,bo mamy sporo pluginów i mody.

Co do pukawki,to też nie znalazłem informacji o silniku MCPC+ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...