Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co lubisz/nie lubisz serialu ,,Violetta"?!

edzioooo

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę,że ludzie nie hejtują tylko wyrażają opinie na temat tego 'serialu.'

Jeżeli chodzi o moją opinie jest to zmarnowana godzina,dlaczego?

Te odcinki nic nie wnoszą, niczego nie uczą.

Sądzę,że taki serial nie powinien być puszczany na kanale dla dzieci gdyż to co tam się wyrabia to jakaś porażka, czego tam uczą? Oszustw,kłamstw,egoizmu?

Szkoda godziny życia. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zjebany serial o gimboproblemach i pseudomiłości kierowany do dzieci które nawet nie wiedzą czym jest miłość, nie wiem jak kogokolwiek mogą takie historie kręcić, już barwy szczęścia są ciekawsze.

Opublikowano

Śmieszy mnie to, że wszyscy się wypowiadają o fabule filmu, krytykują, a tak naprawdę go nie oglądają.

2009 - słyszysz mnie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałam przyjemność obejrzeć jeden odcinek i nieeeeeeee :x Jakby podróba High School Music, lecz w odcinkach i do tego hiszpański serial przez co przypomina mi "Zbuntowanych" ale do nich im daleko....

Mi się nie podoba.

Opublikowano

Raz obejrzałem. Może w ojczystym dla tej produkcji języku brzmiałoby i wyglądało to zupełnie inaczej, ale obecnie nie jest to zjadliwe. Wszystko takie... sztuczne. 8S

sygnatura_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...