Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitory

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ostatnio udało mi się kupić 2 monitory LG Flatron E2240S-PN za prawię 400zł więc do rzeczy jak podłączyć 2 monitory do kompa ?? mam kartę Sapphire R9 280x VaporX  i nie wiem jakie kable kupić a czy jak podłaczę te 2 monitory to będę miał większą rodzielczość ?? 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

nie, bedziesz miec 2 monitory, a nie wieksza rozdzielczosc

z tego co widze ten monitor jest na d-sub, wiec kup 2 przejsciowki, jedna z dvi, druga z displayportu na vga 

­

Opublikowano

piszą w necie że niby FHD i czy mógłbym grać w takiej rodzielczość na 2 monitorach ??? 2560x1080

mogę zmienić kartę na MSI Radeon r9 280x Gamming 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

a jaka karta będzie dobra do 2560x1080   do 800zł chyba że używki 800zł (ale muszą być na gwarancji )

ps: a jak się nazywają te przejściówki czy jakoś tak do podpięcia 2 monitorów ?

Pomogłem ?? like

Opublikowano

a poleciłbyś mi np: do 1k może ceny stanieją chyba że sprzedam r9 280 drożej to cena może skoczyć do 1.1k

Pomogłem ?? like

Opublikowano

skad mam wiedziec skoro gra jeszcze nie wyszla?

nikt ci nie odpowie na to pytanie, ta karta co ci dalem to protoplasta r9 280x, rozni je chyba tylko taktowania ktore mozna sprowadzic do tych samych wartosci

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...