Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] DarrthSaxim

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tam jest trolling? Ja widzę normalną rozmowę z użytkownikami. Dodatkowo co do powodu. Uciążliwy trolling? Ja samego trollingu nie widzę, a co dopiero uciążliwego. Gdyby tak każdego banowali, to połowa forum by miała bany za rzekomy 'trolling'. Zgłaszam ludzi za flamewar i sam dostaje bany, (nie)śmieszne.

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że to jest normalna rozmowa to współczuję. Twoje zachowanie w statusach jest dziecinne.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No to współczuj, ale powodu bana słusznego to ja nie widzę.

Na pewno nie jest to uciążliwy trolling.

Więc wskazuję screeny:

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/606651424537802611928.png

+ Jakby tego było mało na poniższym screenie również pokazujesz swoją kulturę, a raczej jej brak.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/606651424537802611928.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Spoko, obrażam go, ale gdzie tu trolling?? Poza tym było to raczej po przyjacielsku, bo Radka długo znam.

Ban jest za cały status, który jednoznacznie wskazuje na to, że próbujesz zwrócić na siebie uwagę i popisać się swoim zachowaniem wobec innych userów. W dodatku pisząc z błędami ortograficznymi w każdym komentarzu.

Nie interesuję mnie kogo znasz, to jest forum, od takich rozmów i śmieszkowania jest komunikator.

Ban zostaje.

EDIT: Po rozmowie na PW, przyznaniu się do trollingu i w ramach tego, że był to pierwszy raz odbanuję konto.

Użytkownik pod obserwacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...