Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOOBCHAMPY|IZI CHAMPY

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat z racji, że widzę za dużo osób na smurfie którzy piszą gdy przegraja linie ''Omg master f*cking noobchamp'' ''Fiora easy champ''

''Tryndamere noobchamp''

Tak więć NIE ISTNIEJĄ NOOBCHAMPY. Wszystkie championy są takie same, tylko niektóre są łatwiejsze do ogarnięcia 

np. master 

Opublikowano

ja tam jak mi nie idzie to sobie czesto zagram masterem bo to tak naprawde free elo ;p a ze ktos ma z tym problem to z czego wiem kazda druzyna ma 3 bany ;p 

Opublikowano

Ludzie jakos musza sobie wytlumaczyc czemu przegrali, a 

ze nie umieja zrozumiec ze byli gorsi, to sobie wymyslili "noob champy"

­Keelah se'lai

Opublikowano

ja tam jak mi nie idzie to sobie czesto zagram masterem bo to tak naprawde free elo ;p a ze ktos ma z tym problem to z czego wiem kazda druzyna ma 3 bany ;p

Jak nie jesteś 1 pickiem to oni i tak zbanują Dariusa Kate i kontre na siebie i mają gdzieś zdanie teamu (nie wszyscy ofc).

Co do tematu: Takie championy tez wymagają skilla i są późno łatę gamowe. Przykładowo ja ostatnio przegralem topa riven vs yi (tak jestem noobem, feederem, trollem, bronsem pinć etc.) Typek serio umiał tym grać.

Btw, Polecam 2 kontry na fiore, trynde i yi:

Thornmail & Frozen Hearth :P

Opublikowano

Czasem w platynie sie spotyka ze wyzywaja mastera, bo jak mu nie damy stuna (Przyklad: nie bylo mastera w tim fajcie uzylismy wszystkie spelle tf wygrany a tu nagle master z krzakow quadra). Czasem tez jak gram kata to mnie enemy mid wyzywa co jest dla mnie smieszne :D ale ogolnie rzadko sie spotyka takich gowniakow

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Pisze ten temat z racji, że widzę za dużo osób na smurfie którzy piszą gdy przegraja linie ''Omg master f*cking noobchamp'' ''Fiora easy champ''

''Tryndamere noobchamp''

Tak więć NIE ISTNIEJĄ NOOBCHAMPY. Wszystkie championy są takie same, tylko niektóre są łatwiejsze do ogarnięcia 

np. master 

No ale dobra, ani to pytanie o cokolwiek, ani prośba o opinie. Tak naprawdę zdanie twierdzące, z tym prędzej to poradników.

@AntyWarn

Są niektóre championy, do grania którymi nie potrzebujesz większego skilla, np. Kata ze względu na chore przeliczniki (nerf pls).

Pomocnik
Opublikowano

A ja wgl nie wiem po co ten temat ??

Co do "n00b championów" to każdy z czasem sobie to uświadomi ;)

Opublikowano

Tez mnie irytuje to jak taki ww mnie ultuje na ganku, czy fiora zabija mnie pod wieza na tych posranym ulcie, i pozniej pisze ''easy''

Opublikowano

Znaczy to "easy champy" sa dobre i swietnie sie sprawuja w grze ze slabszymi graczami poniewaz wystarczy podejsc i po prostu z AA kazdego sie zabije. Ale gdy sie gra juz na trudniejszym poziomie z bardziej wymagajacymi przeciwnikami to przydaja sie postacie ktore sa "trudniejsze" ktore potrafia zaskoczyc i  sa nie przewidywalne np. zed

u1lc.png
Opublikowano

tak gadacie ze na mastera starczy jeden stun a wystarczy ze umiesz nim grac i ominiesz dany CC + mozesz kupic item ktory uwalnia =) wiec pozdrawiam tych ktorzy twierdza ze master jest latwy do zjechania , owszem jest jesli gra nim nieogar, a jak wbije na ciebie taki wsciekly master w late to nie wiesz czyk lasc sie na ziemie czy spierdalac czy moze pomodlic sie 

Opublikowano

A są noob champy? Nie. To samo można powiedzieć, że rengar noob champ, ahri noob champ bo burstują. Grasz tym co wygrywasz i pniesz się w górę, oni tracą. Tyle.  xD 

Opublikowano

ta jasne a Ahri to co? no skill champ i noob champ boze zal mi ludzi co niom grają tylko eqeqeq i nic wiecej ogarnijcie sie

ja pierdziu shaco i master i to samo jezu tylko q ja cie NOOBY JESTESCIE I TYLE

JQ88oYy.png

Opublikowano

Każdy Champ ma swoje mocne i słabe strony. Jeden może mieć słabe przeliczniki a drugi większy za to mniejszy cooldown niż przeciwnik np. Soraka vs Morgana przez co Soraka zawsze wygra z Morganą pod warunkiem, że obaj mają skilla i są Full AP. To się nazywa kontra.

Ciężko wygrać na mocną kontrę ale nie można tego nazywać noob champem. 

Inny przykład Nasus vs Kog Maw czy to AP czy AD. Kog Maw nie da mu życia na linii. Sam często pickuje Koga na Nasusa i pierwszego killa zgarniam w 5 minucie gry. 

Jeśli gracie na mocną kontrę a wasz jungler was olewa to nie pozostaje jak grać defensywnie i pogodzić się z przegraną linią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...