Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Citizens Spigot noe czyta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kombinuje już trochę dlaczego plugin citizens nie działa. Serwer go wgl nie czyta, nawet w konsoli nic się nie pojawia, że takowy jest w folderze /plugins. Może Wy wiecie dlaczego?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Jakie masz wgrane inne pluginy na serwerze? Najlepiej podaj ich listę. Możliwe, że plugin jest niekompatybilny na serwerze z innymi pluginami. 

Dodatkowo wgraj na serwer najnowszą wersję tego pluginu, a jak już masz, to spróbuj starszą. 

Opublikowano

Prawdopodobnie używasz nieodpowiedniej wersji pluginu lub występują jakieś inne błędy. Wklej log z serwera, aby można było to potwierdzić.

Opublikowano

Citizens najnowszy, spigot 1.7.10 kiedyś na tym silniku działał z tymi samymi pluginami co mam teraz. Logów Wam nie dam... Przecież pisalem, że go silnik nie czyta tak jakby go nie było wgranego.

Opublikowano

Citizens najnowszy, spigot 1.7.10 kiedyś na tym silniku działał z tymi samymi pluginami co mam teraz. Logów Wam nie dam... Przecież pisalem, że go silnik nie czyta tak jakby go nie było wgranego.

W takim razie wgraj starszą wersję tego pluginu. 

W innym wypadku masz na serwerze wgrany plugin/pluginy podobnego pokroju. 

Opublikowano

Wgrałem u siebie Citizens wersję 2.0.13 na silniku spigot-1.7.9-R0.3-SNAPSHOTBuild1543 i wszystko działa jak należy. Zmień po prostu spigot na wersję 1.7.9.

Opublikowano

Jakis plugin kłóci się z citizens, można listę pluginów? Bo ja nie wróżbita Maciej (nie chodzi mi o logi :P)

Nie zeby coś ale czytanie ze zrozumieniem się klania.

@1361622928-U485574.pngAranthor

Sprawdze i dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...