Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie chodzą mi gry online pomocy

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wczoraj jak korzystałem z internetu ,pojawił mi się komunikat"ktoś używa  takiego samego ip w sieci taki jaki mój"  przez chwile nie chodził internet,za jakieś 3 min znowu zaczął chodzić.Od tego momentu counter strike nie chodzi nie wyświetla serwerów,w metin2 ciągle pisze błąd podczas łączenia z serwerem,totalnie nie wiedziałem gdzie to napisać pomocy, dodam wczoraj to się stało gdzieś koło godziny 19 a o 17 czy 18 wszystko elegancko chodziło.

/niereg. sygna

Opublikowano

Spróbuj odłączyć od sieci komputerowej  Telefony typu Smartfon jakieś tablety i inne komputery.

Zresetuj ruter od internetu i zresetuj komputer potem włącz ruter i napisz (oznaczając mój nick w poście) czy ci pomogłem ;)

Opublikowano

Spróbuj odłączyć od sieci komputerowej  Telefony typu Smartfon jakieś tablety i inne komputery.

Zresetuj ruter od internetu i zresetuj komputer potem włącz ruter i napisz (oznaczając mój nick w poście) czy ci pomogłem ;)

@eSejusiek,do sieci nie ma podłaczonych urządzeń mobilnych,reset routera nie pomaga

/niereg. sygna

Opublikowano

@eSejusiek,do sieci nie ma podłaczonych urządzeń mobilnych,reset routera nie pomaga

Rozwiązywanie Problemów z siecią próbowałeś ? 

(Prawym i rozwiąż problemy (Windows 7) :) 

Opublikowano

Rozwiązywanie Problemów z siecią próbowałeś ?

(Prawym i rozwiąż problemy (Windows 7) :)

ale po co mi rozwiązywanie z siecią? Skoro internet chodzi ;p @eSejusiek

/niereg. sygna

Opublikowano

Jakiego masz Antywirusa? Czasem błąd jest tylko po stronie Konta Użytkownika komputera - należy wtedy zrobić nowy profil.

Poproś o zmianę hasła w routerze, jeśli sam nie masz do tego dostępu.

Sprawdź jakie masz ustawienia w Zaporze, może masz zbyt wysoki poziom bezpieczeństwa. :x

­

Opublikowano

Wyłącz zapore.

tak to wina zapory dzięki. :)

Jakiego masz Antywirusa? Czasem błąd jest tylko po stronie Konta Użytkownika komputera - należy wtedy zrobić nowy profil.

Poproś o zmianę hasła w routerze, jeśli sam nie masz do tego dostępu.

Sprawdź jakie masz ustawienia w Zaporze, może masz zbyt wysoki poziom bezpieczeństwa. :x

Tak to była wina zapory miałem zbyt wysokie zabezpieczenie,zmieniłem na średnie w routerze i hula dzięki wielkie :)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...