Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball

Czuowiek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A na dobre (czyli nie żadne ANBU subs czy inna łonlajnowa kupa) polskie napisy trza czekać kolejny rok.  xD

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

A na dobre (czyli nie żadne ANBU subs czy inna łonlajnowa kupa) polskie napisy trza czekać kolejny rok.  xD

na szczescie wiekszosci wystarczy taki online na shindenie i tyle nie będą musieli czekać ;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

na szczescie wiekszosci wystarczy taki online na shindenie i tyle nie będą musieli czekać ;)

To tylko pokazuje, jak wiele leniwych i nieszanujących ani siebie, ani języka polskiego dzieciaków ma w sobie polski fandom. I nie jest to bynajmniej powód do radości, tylko do głębokiej żałoby.

Żeby nie być gołosłownym:

x7gA1Dx.jpg(ANBU subs style).

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

To tylko pokazuje, jak wiele leniwych i nieszanujących ani siebie, ani języka polskiego dzieciaków ma w sobie polski fandom. I nie jest to bynajmniej powód do radości, tylko do głębokiej żałoby.

Jeśli komuś jest dobrze w tym w czym siedzi, to kim Ty jesteś, by zmuszać obcą ci osobe do sposobu życia takiego jaki Ty wybrales? Rozumiem jakbys namawial znajomego, czy przyjaciela do zmian w twoim mniemaniu na lepsze, niemniej wymaganie od nieznajomych ci osób, randomów,  szanowania tego co Ty, czyli jakości jest moim zdaniem bez sensu.

Ja i pobieralem anime, i ogladalem online. Mogę, więc wysnuć empiryczne wnioski. Zdecydowalem, ze bede ogladal online. 

Co do polskiego tlumaczenia to rzadko są takie przyklady jak podajesz, generalnie jak nie umie się angielskiego nie powinno się wymagać dużo. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jeśli komuś jest dobrze w tym w czym siedzi, to kim Ty jesteś, by zmuszać obcą ci osobe do sposobu życia takiego jaki Ty wybrales? Rozumiem jakbys namawial znajomego, czy przyjaciela do zmian w twoim mniemaniu na lepsze, niemniej wymaganie od nieznajomych ci osób, randomów,  szanowania tego co Ty, czyli jakości jest moim zdaniem bez sensu.

Ja i pobieralem anime, i ogladalem online. Mogę, więc wysnuć empiryczne wnioski. Zdecydowalem, ze bede ogladal online. 

Co do polskiego tlumaczenia to rzadko są takie przyklady jak podajesz, generalnie jak nie umie się angielskiego nie powinno się wymagać dużo. 

Ale do czego ty, koleś, pijesz? Czy ja gdziekolwiek napisałem "masz nie oglądać na siundenach"? Własnie. Nie.

Zresztą pisałem tutaj o napisach, nie oglądaniu online, więc radzę trochę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.

Rzadko się słabe przekłady trafiają, bo większość pochodzi z ansi.

Na tym skończymy dyskusję.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ale do czego ty, koleś, pijesz? Czy ja gdziekolwiek napisałem "masz nie oglądać na siundenach"? Własnie. Nie.

Zresztą pisałem tutaj o napisach, nie oglądaniu online, więc radzę trochę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.

Rzadko się słabe przekłady trafiają, bo większość pochodzi z ansi.

Na tym skończymy dyskusję.

Pije do twojego nietolerancyjnego, lekceważącego podejścia

XrgAYyk.png

Opublikowano
@Ariness

A mnie zastanawia co to za anime :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...