Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lycan PL

**CZYNASTY**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja ci polecę postać pod warunkiem, że dość szybko wbijesz jej 105 wyzwojujesz skille i eq też będzie na 105lv. Wiem co potrafi zrobić likan 105 z skillami na p i dobrym eq. Praktycznie jak jakaś inna 105 nie ma na cb abs i ma mało odp na umki (nie ma tytanki i alchemii bądź słaba alchemia) to zdejmujesz taką 105 na skilla. Na zadymy raczej większość ma 0% bo szpony więc postać kosi.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mówiąć, że Likan jest słaby widać, że nie znasz tej postaci, od lv 60+ z eq+9, powiedzmy że z przyzwoitymi skillami, Likan jest nie do zabicia w pvp, z expem jest gorzej ale z reguły każdy wyexpia sobie tę klasę 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli masz postać która Cię wspomoże w expie tego likana to polecam, ni niższych lvlach niestety postać jest słaba. 

Opublikowano

Moim zdaniem luzie ,,lecą" na postać ponieważ jest nowa. Ale według mnie ciekawsza a zarazem słabsza od innych.

Nie, ta postać jest dobra ale gry się ją odpowiednio rozwinie, wątpię że ludzie będą posiadać absy na szpony, no chyba że isowcy, w dodatku skilami na M wyciąga dosyć nieźle, ja polecałbym jakaś mocniejszą postacią/dropkiem zarobić na eq początkowe dla Likana i wtedy zaczynać.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie, ta postać jest dobra ale gry się ją odpowiednio rozwinie, wątpię że ludzie będą posiadać absy na szpony, no chyba że isowcy, w dodatku skilami na M wyciąga dosyć nieźle, ja polecałbym jakaś mocniejszą postacią/dropkiem zarobić na eq początkowe dla Likana i wtedy zaczynać.

­

Ale powiedz, na pl'u tyle nad tym pracy. Postać jest dobra (50+ lvl), ale wcześniej się musisz natyrać.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

nie warto.

1. drogie eq

2. ciężki exp

3. słaby w pvp

4. 3x NIE, dziekujemy!

@Panero

Slaby w pvp to mozesz byc ty :) Chyba nie wiesz co ta postac potrafi piszac takie glupoty.

do 55 / 75 lvl'a ktos cie moze podexpic za kase przeciez, nie ma z tym problemu

Opublikowano

Czy warto ? Warto ponieważ ta postać nawet bez jakiegos kosmicznego eq potrafi zrobić niezły ogień w pvp ale wadą jej jest to że drogie ma skile bo wiadomo mało KU dla niej oraz eq też jest drogie. 

Opublikowano

Czy warto ? Warto ponieważ ta postać nawet bez jakiegos kosmicznego eq potrafi zrobić niezły ogień w pvp ale wadą jej jest to że drogie ma skile bo wiadomo mało KU dla niej oraz eq też jest drogie. 

Nie wiem na jakim serwerze grasz ale na diumarze ceny ku dla wilczka od 100k max do 500k dla porównania dam aure 4kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Postać dobra w pvp - ze skillami P bije więcej od daggera, exp - słabo. W pvp prawie nikt nie ma absa więc dodatkowy plus

GzJUyGg.jpg

Opublikowano

Postać jest bardzo słaba w porównaniu do reszty, w exp'ie jak i pvp jest słabsza od reszty. Odradzam.

co ty pierdo*** gram na negros likanem 86lv i 105lv daje rade rozwalić.

nie warto.

1. drogie eq

2. ciężki exp

3. słaby w pvp

4. 3x NIE, dziekujemy!

1. eq negros tanie.

2. exp łatwy

3. dobry pvp :)

Moim zdaniem likan jest dobry do exp pvp.

86lv w red lesie metki wale lepiej jak WP Body, 

KU tanie do 100k. itemy tanie Stal+9 40kk skarabeusze+9 200kk 

Opublikowano

1. Psuje klimat metina

2. Gówno nad gównami­

nowa ciekawostka nowa klasa, początki metina byly takie ze tylko 4 klasy postaci i 4 profesje do wyboru. więc raczej nie psuje;)

nie grałeś nie oceniaj 20lv masz wiec masz racje to gowno.

Trudno się expi,słaby w pvp jakoś ta postać nie przypadła mi do gustu ;3

exp jak każda postacią. w pvp likan kladzie nawet 105lv, na 75lv ze skilami m3 biolog zerowy składałem 90lv.  

Likan potrafi zbić solo z dzika wiedzme/Generała więc raczej słaby nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...