Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

marekk94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawił mi się kolejny problem z bf oprócz tego ze mam wysoki ping i gra się zacina teraz nawet nie chce się uruchomić. Klikam "graj teraz" wyskakuje okienko gry z paskiem sprawdzam aktualizacje i się wyłącza. Reinstal gry, sterowników nie pomaga.

Opublikowano

Spróbuj z innej przeglądarki. Jak patrzyłem na twoją kartę graficzna to ma ona 256 MB pamięci. Teraz gdy patrzę to ping miałeś duży własnie przez to. Ta karta nadaje się tylko do biura. Zwróć uwagę na to, że Windows XP ma mniejsze wymagania sprzętowe od Windows 7. Skoro system jest po formacie to wykluczam to wirusa czy błędy w rejestrze.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Okej ale gdy miałem windows xp posiadałem wtedy kartę 128 MB i gra ze tak powiem zapierda*ała na maksymalnych ustawieniach a teraz gdy próboje przywrócić windows xp podczas instalacji sterownika obecnej karty graficznej system nie zapamietuje ich i wywala blue screen. Czytałem na necie ze to moze byc wina karty graficznej a w serwisie w ktorym kupowalem karte zapewniali mnie ze jest w 100% sprawna. NFS World chodzi maksymalnie na średnich ustawieniach. Karta lepsza wg danych technicznych od poprzedniej ale cos z nia chyba jest nie tak.....

Opublikowano

Podczas instalacji Windows XP sformatuj dyski twarde. Daj raport z dxdiag. Może źle podałeś nazwę gpu lub innych części.

Opublikowano

Windowsa 7 mam na osobnym dysku twardym, xp byl instalowany nawet juz nie pamietam kiedy, komputer chodził bez zadnych zarzotow na xp dopoki nie spalila sie karta graficzna. problemy sie zaczely odkad jest nowa karta i windows 7 komp po prostu zamula jak telefon z androidem...

Opublikowano

To po prostu usuń Windows 7 i zainstaluj od nowa na czysto xp'ka. Innego wyjścia tutaj nie widzę. Możesz także najpierw spróbować odwrotnie. Systemy oryginalne?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...