Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję GRAFIK|MODELE 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jak w temacie poszukuję osoby która wykona :

- Pełny interface do Clienta (bez zmian standardowych okienek pod "c" "v" itd.)
- Pełny set zbroi
- Pełny set broni
- 4 nowe pety
- 4 nowe mounty

Kontakt:

* PW FORUM
* GG: 52874905

logo.png

Opublikowano

Pod interface polecam Wredną, pod set zbroii i broni TreN'a, pod pety i mounty marka & trena.

Ogólnie osobę piszącą temat polecam, i szczęścia w szukaniu.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Co do Wrednej to raczej nie ma aktualnie czasu a do TreeNa odezwałem się na gg.

logo.png

Opublikowano

Witajcie.

Jak w temacie poszukuję osoby która wykona :

- Pełny interface do Clienta (bez zmian standardowych okienek pod "c" "v" itd.)

- Pełny set zbroi

- Pełny set broni

- 4 nowe pety

- 4 nowe mounty

Kontakt:

* PW FORUM

* GG: 52874905

Jeśli chodzi o pety to sobie wyeksportuj.

Do grafiki polecam @Kurlz

Do reszty @TreeN or @mark13

Opublikowano

mark robi słabe zbroje.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Taki z*******y jesteś a petów nie umiesz wyexportować ?

JA>TY i nigdy się to nie zmieni, a nie mam czasu na nauke exportu więc daruj sobie te komentarze. :)

Jeśli chodzi o pety to sobie wyeksportuj.

Do grafiki polecam @Kurlz

Do reszty @TreeN or @mark13

Kurlz podjął się ale nic nie odpisuje więc nie wiem co mam myśleć ;) TreeN już nie przyjmuje zleceń a co do Marka to napisze i się dowiem co i jak.

logo.png

Opublikowano

JA>TY i nigdy się to nie zmieni, a nie mam czasu na nauke exportu więc daruj sobie te komentarze. :)

Kurlz podjął się ale nic nie odpisuje więc nie wiem co mam myśleć ;) TreeN już nie przyjmuje zleceń a co do Marka to napisze i się dowiem co i jak.

Hahaha weź biedaku idź "nauke exportu". Jesteś takim samym błaznem jak ludzie którzy mówią że umieją robić Modele 3D a w swoim życiu wyexportowali 2 zbroje z jakiejś podrzędnej gry.

@topic

Nie polecam tego "osobnika" jest to typowy błazen który używa czyiś pracy i się pod nie podpisuje.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Hahaha weź biedaku idź "nauke exportu". Jesteś takim samym błaznem jak ludzie którzy mówią że umieją robić Modele 3D a w swoim życiu wyexportowali 2 zbroje z jakiejś podrzędnej gry.

@topic

Nie polecam tego "osobnika" jest to typowy błazen który używa czyiś pracy i się pod nie podpisuje.

Ciekawi mnie kim ty w ogóle jesteś :) Sama nauka exportu nic nie da bo poza tym są jeszcze modyfikacje ( najwięcej pracy przy zbrojach). I jeżeli uważasz, że wyexportował 2 zbroje (działające), to według mnie jego poziom jest już przyzwoity, ale co ty możesz o tym wiedzieć..

^^

Opublikowano

@topic

Czemu Ty chłopie wszystkich hejtujesz?, a sam robisz temat ze zmianą nazwy wyświetlonego lv'a i koloru. Przecież to każdy chyba umie, no chyba, że jest takim idiotą.

Opublikowano

Mam czas na wykonanie projektu, więc jak coś pisz skype: Feisty Graphic :)

Co do modeli- Hm, ogólnie ja od jakiegoś czasu zajmuje się modelowaniem. Wątpię, bym była w tym fachu lepsza od TreeN'a, ale coś tam powoli przyswajam. Głównie zajmowałam sie robieniem monumentalnych obiektów (posagi, latarnie,kamienie, nieruchome zwierzątka itp).
Tutaj przykład takiego zrobionego na szybko, bez konkretnej dokładności posagu smoka (mapowanie też na szybko i tułów do ewidentnej poprawy :D), stworzonego przeze mnie od podstaw w 3D max'ie.

z3S34Pl.jpg

Ogólnie jestem w małej spółce z Askiem. Ja tworze modele on je konwertuje na gr2, dodaje animacje i ogólnie pilnuje, by były dobrze "akceptowane" przez clienta.

Pety, mounty i zbroje jestem w stanie wykonać, ale niestety broni juz nie :P (zbyt duży lvl, jak dla mnie jeszcze) <-- W tym wypadku polecam BombWorka @pieczara22
Jeżeli nie uda Ci się znaleźć grafika 3D, to zapraszam. Najwyżej zrezygnujesz z usług, jeżeli stwierdzisz, że to nie jest to, czego oczekujesz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

polecam @Kuboxowy ostatnio zamawiałem u niego kilka setów broni jak i zbroi i na prawdę jestem zadowolony z jego usług!  ;)  widać iż chłopak siedzi w tym z 7 lat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

polecam @Kuboxowy ostatnio zamawiałem u niego kilka setów broni jak i zbroi i na prawdę jestem zadowolony z jego usług!  ;)  widać iż chłopak siedzi w tym z 7 lat.

Pozdrawiam.

Wszystko byłoby ok tylko cena 40gr za set mnie przeraża.. ale w przyszłości może skorzystam jeżeli nie znajdę nic tańszego. pozdrawiam!

logo.png

Opublikowano

Wszystko byłoby ok tylko cena 40gr za set mnie przeraża.. ale w przyszłości może skorzystam jeżeli nie znajdę nic tańszego. pozdrawiam!

Widzę bieda bardzo piszczy 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...