Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana adresu e-mail

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gdzię mogę pisać o zmianę e-maila mojego konta ? Bym prosił o link ;) LIKE.

Szukałem i nigdzie nie mogę takiego czegoś znaleść.

Opublikowano

@Fireho

Czyli nie można jakby zmienić emaila ?

Możesz, wystarczy napisać zgłoszenie do oficjalnego supportu i spełnić warunki podane w tym artykule co podesłałem.

Jak mogę dokonać zmiany adresu e-mail przypisanego do mojego konta?

Adres e-mail podany podczas rejestracji jest najważniejszą informacją rejestracyjną używaną przy identyfikacji konta. W związku z tym, powinien pozostać niezmieniony.

Jednak w wyjątkowych sytuacjach jesteśmy w stanie przeprowadzić zmianę adresu, jeśli powód takiej prośby odpowiada jednemu z podanych poniżej:

• Zmiana dostawcy internetu (ISP) i w związku z tym utrata dostępu do adresu zapewnionego przez poprzedniego dostawcę;
  • Ukończenie szkoły/opuszczenie pracy i w związku z tym utrata dostępu do konta e-mail zapewnionego przez te podmioty;
  • Całkowita utrata dostępu do konta e-mail pomimo kontaktu z Działem Wsparcia odpowiednim dla operatora konta 

Jeśli spełniasz podane kryteria, prosimy dostarcz nam poniższe informacje, abyśmy mogli rozpocząć procedurę zmiany e-maila:

• Zrzuty ekranu historii płatności bankowych lub billingu (Prosimy o przesyłanie tylko i wyłącznie takich zrzutów. Zrzuty/kopie wiadomości notyfikacyjnych nie będą brane pod uwagę), ukazujące płatności związane z World of Tanks (prosimy oczywiście o zamazanie innych płatności);
  • Miasto w którym przebywałaś/eś w momencie rejestracji konta oraz nazwa twojego dostawcy internetu (ISP) w momencie rejestracji;
  • Nowy adres e-mail, który ma zostać przypisany do konta.

Prosimy upewnić się, że zaproponowany adres e-mail nie jest już przypisany do innego konta Wargaming.net.

Po przeprowadzeniu zmiany zostanie wysłana wiadomość na nowy adres, informująca o dokonanej operacji. Zostanie także zmienione hasło do konta, a instrukcje jak postępować w tej sytuacji zostaną również dostarczone w owej wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...