Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na Nostale

tsarathan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od dzisiaj nie mogę się zalogować na Nostale. wpisuję login i hasło, potwierdzam a klient zmula a po pewnym czasie resetują się passy i trzeba od nowa wpisywać. to pierwszy raz kiedy coś takiego się dzieje (nie wspominam o problemach z tym *%^%&@$*@#*%@# gameforge live, którym gardzę, mam klienta ze starego downloadera). robilem reinstal, przerzucalem folder na inny dysk, bawilem sie z rozdzielczosciami itd.. nic nie pomaga.. czy to jest wina serwerów nt, czy może ta je*ana gra nie jest kompatybilna z windowsem 8? dzięki za szybką odpowiedź

Opublikowano

Gra działa nawet na 8.1

Zaczekaj 24h i zaloguj się ponownie, masz tymczasowego bana nałożonego automatycznie. Jak nadal nie będzie działać to napisz do supportu

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Dostałeś security bana - za dużo razy wpisałeś źle hasło bądź ID. Ban jest na 1h lub 24h. Musisz niestety odczekać. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

możesz również zmienić IP za pomocą jednego z programów. więcej o tym powie Ci wujek google

Pamiętaj że po zmianie IP możesz mieć lekkie lagi :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...