Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze HoTS Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Coraz, więcej kluczy jest rozdawanych i blizzard wprowadził zakup gry oficjalnie z dodatkami to cena takich spada. Wczoraj NVIDIA rozdała sporo kluczy, a wystarczyło podać e-mail. Sam zgarnąłem klucz, a 2 kumpli po 2 klucze :P 

Jeżeli cię oszuka to chyba jest jakaś ochrona na allegro. 

Przeczytaj czy to zwykły klucz na EU czy kolekcjonerski lub inny region :>

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Ostatnio gdzieś nawet była promocja, jakaś strona rozdawała klucze za free, ale spóźniłem się bo dopiero dziś znalazłem. Na allegro podobno nawet 24 zł za klucz było, także nie ma tragedii

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hi, jasne, że można kupić klucz w takiej cenie. Sam mam aukcje na allegro z kluczami po 35zł.

Pozdrawiam,

Crane.

Hello My Friend !

battles,proportional,340,200,70ac5b90b82

Opublikowano

Kolegga właśnie 1 kluczyk kupił polecam.

Już gramy - 16 zł a ja głupi za 30 euro....

http://allegro.pl/heroes-of-the-storm-beta-key-eu-wysylka-3-minuty-i5114810386.html

Głupi nie jesteś. ;) W cenie 30 euro masz 3 bohaterów wraz ze skinami, 2,5k golda i unikalny mount w grze. To kosztuje 30 euro, a sama gra jest darmowa. Ktoś może powiedzieć, że to nie jest interes, ale kupując te elementy osobno przez ich sklep, to zapłacilibyśmy sporo ponad te 30 euro.

Opublikowano

Głupi nie jesteś. ;) W cenie 30 euro masz 3 bohaterów wraz ze skinami, 2,5k golda i unikalny mount w grze. To kosztuje 30 euro, a sama gra jest darmowa. Ktoś może powiedzieć, że to nie jest interes, ale kupując te elementy osobno przez ich sklep, to zapłacilibyśmy sporo ponad te 30 euro.

Wolałbym już sam to wszystko zdobyć niż tyle płacić.Skiny do niczego nie są mi potrzebne a te 2 mounty też :/.

Jak dla mnie mógłbym poczekać, ale już za późno....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dzisiaj zakupiłem klucz do HotS-a za 1.90zł na g2a, region US i po prostu aktywowałem przez VPNa i jak narazie nie ma problemów. Bierz koniecznie z g2a shield i ten, co ma najwięcej sprzedanych kluczy.

serwer_ourmc.gif

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...