Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem czerwonym mikrofonu.

Xtr3me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem, a otóż mikrofon z słuchawkami (działający sprawnie, sprawdzony na innym komputerze) podłączony do czerwonego wejścia nie jest odnajdowany przez komputer (zarówno tylne jak i przednie wejście). I moje pytanie brzmi co jest tego powodem ? Wcześniej nie przywiązywałem do tego wagi, ponieważ mikrofon miałem przez usb, ale niestety zepsuł mi się on i nie widzę powodów do kupna nowego jeżeli mam dwa inne, które po podłączeniu niestety nie są wyszukiwane.. (dodaje screena http://screenshooter.net/100260609/axexds).Może ktoś miał podobny problem, może wie czego to jest wina. Z góry dzięki za odpowiedzi.

2h1bglncole4.png

Opublikowano

Coś tam szukałem, ale nic nie znalazłem. Też nie za bardzo od czego to może być, bo to moim zdaniem jest dziwne, że komputer nie odnajduje urządzenia..

2h1bglncole4.png

Opublikowano

Może i racja :D Muli go jak chol***, więc czemu nie. No nic jakby ktoś miał jakiś pomysł to piszcie.

2h1bglncole4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...