Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To jest Support...

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Witam! Ostatnio otrzymałem wiadomość, że moje konto jest zbanowane! 

Chciałbym je odzyskać, ponieważ to mój brat używał cheatów nie ja...

JZL KAPITANO 14 lutego 2015 18:07

Witaj!

Otrzymałeś już odpowiedź w tej kwestii w zgłoszeniu (#15864419). Od tego czasu nic się nie zmieniło i w przyszłości również się nie zmieni. Twoje konto jest zawieszone i nie ma możliwości jego odzyskania.

Pozdrawiam / Kind Regards

JzL Kapitano

"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." :)

Riot Games Player Support

SZYMON07112001 Wczoraj, godz. 14:37

Kolego drogi, tamto konto jest moje ("szymon07112001", "S2ymonPL"), a to konto jest brata ("fapfapfollow", "Eithe") zauważ, że Imię przywoływacza i Nick jest podany ogółem przy tworzeniu zlecenia. Konto nie wiem jakim cudem zostało zbanowane, używanie jakichkolwiek wspomagaczy kryło się tylko na moim koncie.

JZL KAPITANO Wczoraj, godz. 15:11

Witaj!

Sytuacja wygląda tak samo jak w przypadku konta Twojego brata.

Twoje konto zostało zawieszone na stałe w związku wykorzystywaniem błędów w League of Legends. Konta, które zostaną przyłapane na wykorzystywaniu błędów przeciw niczego niespodziewającym się graczom w celu zdobycia przewagi, spotkają się z taką właśnie karą w League of Legends.

W Riot Games pracujemy ciężko, aby rozgrywka w League of Legends była jak najbardziej sprawiedliwa. W związku z tym, wykorzystywanie błędów i manipulowanie naszym oprogramowaniem jest sprzeczne z poniższymi „Warunkami użytkowania”:

H. Branie udziału w działaniach, które według Riot Games „wykorzystują” nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich ─ włączając w to, lecz nie ograniczając do „modów”, „hacków”, „cheatów”, „scriptów”, „botów” i „trainerów” oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games ─ oraz wszelkich innych programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

„Warunki użytkowania” można znaleźć w całości tu:

AP: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUZ: http://euw.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

EUPW: http://eune.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Nie będziemy wdawali się w szczegóły związane z wykorzystywaniem błędów na koncie, ponieważ ujawnienie tych informacji mogłoby zaszkodzić naszym śledztwom. Jednakże, jeżeli potrzebujesz dokładniejszych wyjaśnień, daj nam znać, a skontaktujemy się z tobą.

JzL Kapitano

"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." :)

SZYMON07112001 Wczoraj, godz. 16:12

Przestańcie spamić mi tymi automatami -.-, on nie używał żadnych wspomagaczy nosz do ***** napisałem wyżej co nie? To ja korzystałem z bugów i myślę, że przez to samo IP tak jakoś poszło...

JZL KAPITANO Wczoraj, godz. 20:43

Zapewniam Cie, ze nasz system tropienia tego typu zachowań jest stworzony na tyle dobrze, ze możemy sobie pozwolić na stuprocentowa pewność. W wyniku śledztwa ustaliliśmy jednoznacznie, ze Twoje konto zasługuje na tego typu kare. Nie mogę zdradzać szczegółów tej sprawy, ponieważ mogłoby to zagrozić, lub utrudnić tropienie takich zachowań w przyszłości. Możesz być jednak pewny, ze Riot Games nie nakłada kar w sytuacji, gdy nie mamy niepodważalnych dowodów winy. Nasza decyzja jak już pisałem wcześniej, nie ulegnie zmianie.

JzL Kapitano

PRO SUPPORT, TAK DALEJ RIOT!

Nie wiem co oznacza "stuprocentowa pewność" u nich...

Mam dalej się tłumaczyć, czy skończyć tą głupią rozmowę?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Polecam ci napisac nowy ticket w innym dziale lola. Co ten koles tam wogule robi? Na moim miejsciu 1 telefon - zwolniony by zostal.

Opublikowano

Skończ, może gdybyś przeprosił na początku to by zmniejszyli bana do 2/4 tygodni

Opublikowano

Napisz od nowa, ten typ to bezmózg jakiś, może na angielskim supporcie?

Spróbuję, a tak czy siak pisałem wcześniej to ten sam był -.-

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Support to zazwyczaj boty/gotowe formułki na dany typ zgłoszenia. Ich nie obchodzi czy cheatowałeś Ty, czy Twoja babcia. Cheaty były użyte na TWOIM koncie więc zostało zablokowane. Amen :)­

­azYIWDl.png

Opublikowano

Support to zazwyczaj boty/gotowe formułki na dany typ zgłoszenia. Ich nie obchodzi czy cheatowałeś Ty, czy Twoja babcia. Cheaty były użyte na TWOIM koncie więc zostało zablokowane. Amen :)­

Jakbys czytal to bys wiedzial, ze to na jego koncie byl ban-uzywane cheaty, a na koncie brata nie-dlatego chce tam UB.

Mam podobnie, szkoda rozmawiac z nimi. Te pizdy nie rozumieja prostych slow, nigdy nie skroca bana-nie da sie nic zrobic w tym celu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jakbys czytal to bys wiedzial, ze to na jego koncie byl ban-uzywane cheaty, a na koncie brata nie-dlatego chce tam UB.

Mam podobnie, szkoda rozmawiac z nimi. Te pizdy nie rozumieja prostych slow, nigdy nie skroca bana-nie da sie nic zrobic w tym celu.

Zaraz podeślę wam kolejna odpowiedź + rozmowę rozpoczne z ENG ;)

Moja "teraźniejsza" odpowiedź:

SZYMON07112001Dzisiaj, godz. 08:42

***** nosz ... Dajcie mi tu innego człowieka pls... 
TO NIE JEST MOJE KONTO - TYLKO BRATA. NIE WIEM ZA CO ON DOSTAŁ BANA, SKORO ON NIE CZITOWAŁ! 
Mam przeliterować?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Przede wszystkim pisząc z nimi należy zachować kulturę... To jest klucz do sukcesu.. Jeśli jesteś chamski, oni Ci napiszą swoje paragrafy i możesz się je*ać. Zaś jeśli jesteś spokojny, ZAWSZE można coś spróbować porozmawiać, załagodzić sprawę. W tym przypadku polecam napisanie nowego zgłoszenia i przede wszystkim bycie miłym dla osoby z którą piszesz. 

Opublikowano

Napisz w innym dziale, unbana dostaniesz...
Tylko musisz inaczej napisac

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Drogi kolego, do supportu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Troche kultury, i da się z nimi dogadać, a z takim prostackim zachowaniem ze wsi to mozesz wypi***alać

Opublikowano

Z jakiej racji mają Ci dać unbana? To że brat grał na twoim koncie to ich gówno obchodzi, trzeba było mu nie dawać konta i tyle

Opublikowano

Pisanie do polskich supportów? 10% na to, że Ciebie zrozumie. Pisz do angielskiego, wyślij ticketa, tam dostaniesz zupełnie inne odpowiedzi. 

Opublikowano

Ludzie zanim coś napiszecie, że nie powinien mieć unbana ani nic to przeczytajcie jeszcze raz kilka razy temat i jak zrozumiecie to się wypowiedzcie... Chodzi o to, że gra z bratem w lola i osoba która napisała ten temat czituje, a jego brat nie, tylko że ban poleciał na konto @xOstateczny i na inne konto jego brata, który nic nie używa.

@topic

Spróbuj może napisać do angielskiego supportu, wyjaśniając im dokładnie co i jak, bo być może źle Cię zrozumieli.

Opublikowano

Ludzie zanim coś napiszecie, że nie powinien mieć unbana ani nic to przeczytajcie jeszcze raz kilka razy temat i jak zrozumiecie to się wypowiedzcie... Chodzi o to, że gra z bratem w lola i osoba która napisała ten temat czituje, a jego brat nie, tylko że ban poleciał na konto @xOstateczny i na konto jego brata, który nic nie używa.

@topic

Spróbuj może napisać do angielskiego supportu, wyjaśniając im dokładnie co i jak, bo być może źle Cię zrozumieli.

No to ma pecha, bo czity były na komputerze...

Opublikowano

Polecam ci napisac nowy ticket w innym dziale lola. Co ten koles tam wogule robi? Na moim miejsciu 1 telefon - zwolniony by zostal.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NO I CO Z TEGO, JAK TO MOŻE POTWIERDZIĆ, ŻE TO KONTO BRATA? KAŻDY TAK MOŻE NAPISAĆ, JPRDL NORMALNY SUPPORT, A DEBILE Z CZITAMI PŁACZĄ TERAZ XDDDD

JQ88oYy.png

Opublikowano

Co z tego że napiszesz kolejnego ticketa, jak to nic nie zmieni? Musiałbyś mieć solidne dowody na to, że nie masz czitów na kompie lub coś.

A inna sprawa, że co niektóre osoby w supporcie, to faktycznie odpisują tak jakby to było z automatu. WhiteZorin ftw. >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...