Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpakowanie .exe zabezpieczone Moleboxem 4.2321

james312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos ma pojecie na ten temat ? :)

Hm..

No a co chcesz wiedzieć ? Wszystkiego co potrzeba znajdziesz na tutsach lub ew google.

Niee nie znajdzie ;D

wszystko co znajduje to na stara wersje moleboxa 2.x.

a ja potrzebuje dokladnie pod 4.2321

Tia.. nie ładnie kraść a poza tym porównaj sobie po tej kropce jakie są cyfry z moimi cyframi w nicku i zadaj sobie pytanie "warto się trudzić?" ;D

Zamiast kraść czyjeś projekty lepiej zrób coś swojego.

Google nie boli 

No tak, masz racje kolego :) ale w google na ten temat nic nie znajdzie ;D google tylko rekorduje stare rekordy tak jak chciałem ;D

kraść ? a skad ty wiesz co ja chce zrobić.. ?

żenua

Ale ja za to wiem co chcesz, poza tym 4 to moja ulubiona liczba ;D

Nie wyciągniesz pliczków a jeśli nawet to item_proto "nigdy" nie wyciągniesz, bez tego to troszkę lipa nie sądzisz?

Poza tym fakt da się rozkodować o ile ogarniesz kod md5, jeśli uda Ci się rozszyfrować md5 to będzie git, na rozszyfrowanie zwykle trwa miesiąc ale jeśli się rąbniesz choć cyferkę to miesiąc po 8h roboty pójdzie na marne ;D

Powiem Ci tak, odpuść :)

Poza tym szacunek za to że chciałeś spróbować ;D

Ale w sumie nie mówię że się nie da rozpakować jak coś.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Hm..

Niee nie znajdzie ;D

Tia.. nie ładnie kraść a poza tym porównaj sobie po tej kropce jakie są cyfry z moimi cyframi w nicku i zadaj sobie pytanie "warto się trudzić?" ;D

No tak, masz racje kolego :) ale w google na ten temat nic nie znajdzie ;D google tylko rekorduje stare rekordy tak jak chciałem ;D

Nie wyciągniesz pliczków a jeśli nawet to item_proto "nigdy" nie wyciągniesz, bez tego to troszkę lipa nie sądzisz?

Poza tym fakt da się rozkodować o ile ogarniesz kod md5, jeśli uda Ci się rozszyfrować md5 to będzie git, na rozszyfrowanie zwykle trwa miesiąc ale jeśli się rąbniesz choć cyferkę to miesiąc po 8h roboty pójdzie na marne ;D

Pozdrawiam.

Co ty gadasz.. ostatnio znajomy rozpakowywał dla mnie clienta spakowane moleboxem 4.2. Zajęło mu to jakieś 30 minut razem z pobraniem clienta.

Jak już pisałem wszystko co jest potrzebne jest na Tutsach wystarczy dobrze poszukać.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

O czym Ty k***a bredzisz?

Ja aby rozpakować zabezpieczonego clienta moleboxem robię tak:

Uruchamiam unpacker

Zaznaczam clienta do rozpakowania

Klikam "Unpack"

Gotowe.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na tego zjeba.  :D On ma "swoje" życie i swoje kredki. 

@topic

Napisz do kamila, on ma nawet nick z wersją molebox'a. xD

wpisałem NoName#2 w google i wiesz że nic nie wyskoczyło ?:O

Wpisałem kamil2321 i tylko on jest :O

Odpuść sobie lizankiem dupy, proszęęęę :D TheNaid i tak nie zwróci uwagi xD

Topic.

A ten client to jakiś konkretny ?xD czy no-name ?xD

­

Opublikowano

O czym Ty k***a bredzisz?

Ja aby rozpakować zabezpieczonego clienta moleboxem robię tak:

Uruchamiam unpacker

Klikam "Unpack"

Gotowe.

To rozpakuj autorowi tego klienta a nie kozacz mi tutaj w słowach ok ?

Pogadamy jak postarasz się wybić do mojego poziomu, jeśli się wybijesz to ja to zauważę a tymczasem odpuść sobie znowu hejterstwo, nie wiem co mnie tak śledzicie xD ale ok xD zajmij się swoją robotą ^^ to Ci wychodzi najlepiej ;p w roli zabezpieczeń to pewnie pojęcia nie masz ;p

Jak coś odpisuję tylko raz Tb na hejterstwo w 1 temacie, zatem jak napiszesz kolejne posty to nie odpisze na nie :)

Nie zwracaj uwagi na tego zjeba.  :D On ma "swoje" życie i swoje kredki. 

@topic

Napisz do kamila, on ma nawet nick z wersją molebox'a. xD

No no a czemu się ukrywasz? ja wiem że miałeś tutaj dawniej konto na mpc ale co zbanowali Cb? nie jesteś nowicjuszem a ja o tym wiem ;)

Zatem hm, nie podlizuj się i nie hejteruj mnie ok ? nie znasz mnie koleś a jedziesz równo na mnie ;p heh żal dupe ściska za przeproszeniem?

wpisałem NoName#2 w google i wiesz że nic nie wyskoczyło ? :O

Topic.

A ten client to jakiś konkretny ? xD czy no-name ? xD

­

Heh no dzięki :D

No a co autora tematu, podeślij proszę mi linka do tego klienta ;)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

To rozpakuj autorowi tego klienta a nie kozacz mi tutaj w słowach ok ?

Pogadamy jak postarasz się wybić do mojego poziomu, jeśli się wybijesz to ja to zauważę a tymczasem odpuść sobie znowu hejterstwo, nie wiem co mnie tak śledzicie xD ale ok xD zajmij się swoją robotą ^^ to Ci wychodzi najlepiej ;p w roli zabezpieczeń to pewnie pojęcia nie masz ;p

Jak coś odpisuję tylko raz Tb na hejterstwo w 1 temacie, zatem jak napiszesz kolejne posty to nie odpisze na nie :)

No no a czemu się ukrywasz? ja wiem że miałeś tutaj dawniej konto na mpc ale co zbanowali Cb? nie jesteś nowicjuszem a ja o tym wiem ;)

Zatem hm, nie podlizuj się i nie hejteruj mnie ok ? nie znasz mnie koleś a jedziesz równo na mnie ;p heh żal dupe ściska za przeproszeniem?

Heh no dzięki :D

No a co autora tematu, podeślij proszę mi linka do tego klienta ;)

Pozdrawiam.

ale to co napisal naidu to prawda lol.Przeciez sam mi rozpakowal sposobem podanym przez siebie 

'Uruchamiam unpacker

Klikam "Unpack"

Gotowe.'

Nothing.

Opublikowano

ten client to invoria.

a to co mi potrzebne to rozpakowanie epkow by zrobic nieodpychanie z konia.

zadne item cos tam mi nie potrzebne..

Opublikowano

wpisałem NoName#2 w google i wiesz że nic nie wyskoczyło ? :O

Topic.

A ten client to jakiś konkretny ? xD czy no-name ? xD

­

xD nie bardzo kumam z tym google, to chyba dobrze, ze mnie nie wyszukalo (ps. chyba nie ogarniasz znaczenia mojej nazwy) + wyszukaj swoj nick :D :D :v

Ja nikomu nie lize dupy, tylko go kojarze z forum, tak samo jak kamila, z ta roznica, ze on pisze same pierdoly + jest chwali pieta.

Piszesz ze chce sie podlizac, a jedynym znajomym jest wlasnie Kamil (+ Bambus, ale to nie jest wazne). K***a, hipokryzja leje Ci sie juz uszami.

@topic

Napisz do kogos kto tak naprawde sie zna, a nie pisze nic nie znaczacych pustych, dlugich esejow. Chyba wiesz kogo mam na mysli. :)

Edit//

#Marek zanim wlepisz ban, to napisz. :)

Opublikowano

xD nie bardzo kumam z tym google, to chyba dobrze, ze mnie nie wyszukalo (ps. chyba nie ogarniasz znaczenia mojej nazwy) + wyszukaj swoj nick :D :D :v

Ja nikomu nie lize dupy, tylko go kojarze z forum, tak samo jak kamila, z ta roznica, ze on pisze same pierdoly + jest chwali pieta.

Piszesz ze chce sie podlizac, a jedynym znajomym jest wlasnie Kamil (+ Bambus, ale to nie jest wazne). K***a, hipokryzja leje Ci sie juz uszami.

@topic

Napisz do kogos kto tak naprawde sie zna, a nie pisze nic nie znaczacych pustych, dlugich esejow. Chyba wiesz kogo mam na mysli. :)

Edit//

#Marek zanim wlepisz ban, to napisz. :)

Może napisze jeszcze raz,ale dużymi.NAID TO ROZPAKOWAŁ BEZ PROBLEMU PODANYM PRZEZ SIEBIE SPOSOBEM.Starczy?Mam rozpakowane invo właśnie od niego.Da się? a no da.

Nothing.

Opublikowano

Może napisze jeszcze raz,ale dużymi.NAID TO ROZPAKOWAŁ BEZ PROBLEMU PODANYM PRZEZ SIEBIE SPOSOBEM.Starczy?Mam rozpakowane invo właśnie od niego.Da się? a no da.

to moze jakies info gdzie taki unpacker znalezc... ?

Opublikowano

z czego gdzieś czytałem harnasiek się chwalił że umie rozpakować

co do unpackera w sieci raczej nie ma, sam szukałem i nie mogłem nic znaleźć, a ci co mają to swoje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...