Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Balmora

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pytanie do graczy np . : balmory , ludzie spotykają się z botami które po zobaczeniu gracza same się wylogowują? Piszą iż jest to płatny bot , czy ktoś mógł by mi powiedzieć jaką nazwę nosi ten bot? Pozdrawiam

sygna2.png

Opublikowano

Witam, otóż mam pytanie do graczy np . : balmory , ludzie spotykają się z botami które po zobaczeniu gracza same się wylogowują? Piszą iż jest to płatny bot , czy ktoś mógł by mi powiedzieć jaką nazwę nosi ten bot? Pozdrawiam

m2bob szkoda ze jest płatny bo sam bym pobocił na balmorce ;(

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Tak , ale te boty logaja nawet jak zobacza gracza ;) . Wiec jest prawdopodobne ,ze to m2bob? A jak go skonfigurowac na balmore?

sygna2.png

Opublikowano

m2bob szkoda ze jest płatny bo sam bym pobocił na balmorce ;(

4 godziny za free. jak znajdziesz obejście to więcej po bocisz :D

­

Opublikowano

Jak wyglada konfiguracja m2bob na dany serwer ktos kiedys go uzywal i wie ,i jak wyglada opcja platnosci za niego?

sygna2.png

Opublikowano

Jak wyglada konfiguracja m2bob na dany serwer ktos kiedys go uzywal i wie ,i jak wyglada opcja platnosci za niego?

Działa na kazdym (99% Priv) i PL zastanawiam sie nad kupnem na 110 dni. Obejścia nie ma bo czas jest liczony przez Global Time na stronie :(

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...