Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skórka Master Yi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy da w jakiś darmowy sposób wgrać skórkę wybrany Master Yi ? Ponieważ na MK Jogo jest zbugowane ostrze i go nie widać, bardzo mi zależy na tej skórce, jeśli ktoś ma link do skina proszę o podanie lub jeśli ktoś zna jakiś sposób proszę opisać. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nie ma sposobu na darmowego mastera YI, albo ja o tym nie słyszałem w co wątpię.

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Ewentualnie pobawić się w "SIU", w którym sobie zamieniasz Custom skina, czyli tego zwykłego na każdego skina jakie są a nawet takie autorskie od graczy typu Amumu SpiderMan.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Możesz spróbować programu "Skin Installer Ultimate" i poszukać tego skina na stronie "http://leaguecraft.com/"

I następnie zgodnie z jakimś poradnikiem do tego programu wgrać sobie tego skina (pełno poradników jest na YT).

P.S.

Bardzo prosty program.

Nie ma.png

Opublikowano

Możesz spróbować programu "Skin Installer Ultimate" i poszukać tego skina na stronie "http://leaguecraft.com/"

I następnie zgodnie z jakimś poradnikiem do tego programu wgrać sobie tego skina (pełno poradników jest na YT).

P.S.

Bardzo prosty program.

Wiem niestety próbowałem już wcześniej, tam nie ma nawet folderu Master Yi żeby wyciągnąć oryginalny skin, na LeagueCrafcie niby coś jest ale wydaje mi się, że to nie to. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...