Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po problemach z launcherem rozpocząłem przygodę. Postanowiłem wrócić do starych grindówek, gdzie nie trzeba latać z miejsca na miejsce z questem a napierdalać mobki dniami i zbierać krwawe żniwo :) stworzyłem człowieczego wojownika :) i rozpocząłem przygodę. Wbiłem 6lv, zacząłem patrzeć po internetach co robić żeby być super mega tankiem,... i ogrom informacji mnie przerósł. Grałem w wiele MMORPG (na czele z zajebistym, ale pustym SIlkroadem) i jestem przytłoczony tym wszystkim. Jest ktoś, kto byłby chętny pograć tak od zera (nieważne nowy czy weteran). We 2 zawsze łatwej poznać świat gry, a weteran zawsze mógłby mi pomóc to wszystko ogarnąć. Gram na wersji oficjalnej, serwer w sumie nieistotny, przy samym początku mogę zawsze zmienić :D

Proszę o nieużywanie skrótów typu AW HG czy innego aksdahsdkahsdajsd ponieważ jestem totalnie zielony i to mi niestety nic nie pomoże.

Zastanawiam się także nad wyborem tank czy support. Bardzo lubię grać takimi klasami, czy jest tu bardzo trudno grać tymi klasami samemu (oczywiście o ile nie znajde towarzyszy, z czym mam nadzieję nie będzie problemu, bo mimo że gra stara to widziałem w mieście że ludzi ubranych podobnie (czyli na moim lv chyba) jest troche :)

Opublikowano

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/700283-szukam-osob-do-wspolnej-gry/

Tam na pewno znajdziesz kogoś do wspólnej gry

Tak, na oficialu gra dużo osób w tym także polaków i pewnie dochodzą co nowe osoby, więc raczej nie będziesz miał problemu ze znalezieniem kolegi do gry. A co do tanka to polecam, a support jest cięższy w 'ogarnięciu".

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ogranie w tego typu grach to mógłbym stwierdzić że jestem bardzo ograny (może z wyjątkiem instancji ze względu na to że zwyczajnie nigdy probowałem tego robić) więc supporta mógłbym ogarnąć. Zaraz napiszę zobaczymy czy ktoś się odezwie :D

ten temat jest widzę rzadko odwiedzany, i ogólnie mało w nim postów, więc bardziej liczę na to że ktoś się tu będzie udzielał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...