Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Bezpieczne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy Ci będzie zapewne pisał, że cheatując, zawsze możesz spodziewać się bana i nigdy nie będzie w pełni bezpieczne.

Ja Ci powiem, że jest bezpieczne. Graj rozsądnie, a bana nie dostaniesz.

Twórcy programu dają 99% bezpieczeństwa.

Opublikowano

Bezpiecznie gram exploitów nigdy nie używam ..   a dostałem juz bana za l# szybciej teraz mam inne konto cisne na bolu bana nie ma ale l# bardziej mi sie podoba i wiecej skryptów update ;p wiec  chyba zaryzykuje ;p  

@Botals wiesz czy jest jakis spis skryptów do l# ?? 

Opublikowano

Każdy Ci będzie zapewne pisał, że cheatując, zawsze możesz spodziewać się bana i nigdy nie będzie w pełni bezpieczne.

Widać jaki jest bezpieczny skoro codziennie jest Banwave xDDDDDDDDD

Nie graj na tym gównie kup bola jeżeli chcesz mieć konto na dłużej niż pare dni.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

@Karol201999

Oficjalna strona ze skryptami, która jest aktualizowana:

http://lsharpdb.com/champions

@1361622928-U485574.pngSpudgy

Założyłeś nowe konto tylko i wyłącznie po to, aby trollować? Zaloguj się na swoje główne. ;)

Promujesz BoL'a nad wyraz, wypowiadasz się w każdym temacie L# tylko i wyłącznie po to, aby shejtować. Polecam więcej zaglądać do działu BotOfLegends skoro tak bardzo go wychwalasz - każdy kto przesiaduje w tym dziale, interesuje się tym programem. Będę Ci wdzięczny, jeśli Twój trolling zostanie zaprzestany. Pozdrawiam.

L# jest bezpieczny.

Opublikowano

@Karol201999

Założyłeś nowe konto tylko i wyłącznie po to, aby trollować? Zaloguj się na swoje główne. ;)

Promujesz BoL'a nad wyraz, wypowiadasz się w każdym temacie L# tylko i wyłącznie po to, aby shejtować. Polecam więcej zaglądać do działu BotOfLegends skoro tak bardzo go wychwalasz - każdy kto przesiaduje w tym dziale, interesuje się tym programem. Będę Ci wdzięczny, jeśli Twój trolling zostanie zaprzestany. Pozdrawiam.

L# jest bezpieczny.

Nie wprowadzaj chociaż chłopaka w błąd. Bany sypią się codziennie i nie ukrywaj tego. Jest nawet w tym dziale dzisiejszy temat o tym więc po chuy to tuszować?

bTW Nic nie trolluje mówię jak jest. Chętnie też pomagam w tym dziale ;3

@1361622928-U485574.pngSeXPeke Dziękuję za poparcie. Oczywiście nie mówię że L# Jest słaby czy coś. Jest w miare dobry i darmowy byłby idealny gdyby nie Administracja, Banwav'y i te wszystkie skandale.

Fakt. W przypadku L# dostaniesz bana, w przypadku BoLa ktoś ci po prostu zajebie konto. Ile to już razy "wyciekła" lista z loginami, nazwami przywoływacza, itd...

@Topic.

Na twoim miejscu jeszcze bym tego nie używał. Ciągle ktoś dostaje bana.

Według mnie źle to ująłeś. Może i na bolu zajebią ci konto ale masz o wiele wiele wiele mniejszą szansę na bana

zaś na L# zajebią ci konto w lolu, zbanują je, i zajebią ci też konta niezwiazane z lolem np konta bankowe.

@1361622928-U485574.pngNukestork

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

@Karol201999

L# jest bezpieczny.

On nie hejtuje wyraża swoja opinie i mówi ją dobrze , bo jestem tego zdania co on , Bol jest bardziej popularny niż L# i ma lepsze zabezpieczenia 

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

On nie hejtuje wyraża swoja opinie i mówi ją dobrze , bo jestem tego zdania co on , Bol jest bardziej popularny niż L# i ma lepsze zabezpieczenia 

Fakt. W przypadku L# dostaniesz bana, w przypadku BoLa ktoś ci po prostu zajebie konto. Ile to już razy "wyciekła" lista z loginami, nazwami przywoływacza, itd...

@Topic.

Na twoim miejscu jeszcze bym tego nie używał. Ciągle ktoś dostaje bana.

Opublikowano

W sumie można używać L# teraz ale ponoć za expienie na botach są bany ^.^

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Macie Racje L# jest w 100% Bezpieczny

Tutaj dowód że możecie spokojnie z niego korzystać

Ban jest świeży z przed 30 minut

49qr51.jpg

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Macie Racje L# jest w 100% Bezpieczny

Tutaj dowód że możecie spokojnie z niego korzystać

Ban jest świeży z przed 30 minut

49qr51.jpg

Nie wierze, że z 30min. Daj ss z emaila.

Opublikowano

Nie wierze, że z 30min. Daj ss z emaila.

ddcvgk.jpg

-------------

wgu8o4.jpg

@Zarhid

Jesteś pusty dostałem to przed godziną 24....

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

co znaczy ''graj rozsądnie''? przed patchem 4.1 i po nim ludzie grali tak, po czym 99% ludzi dostała bana. Skąd ta Twoja pewność? bo jodu tak pisze? może znowu zjebał coś w kodzie i niedługo znowu każdy bana dostanie ;)

granie rozsądnie nic ci nie da, jak sam program jest wykrywalny... ^_

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...