Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa dla teamu

Didu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym założyć klan w CS:GO (Orły) ale nie wiemy jak nazwać ten klan, podajcie swoje propozycje, będą łapki :)

Opublikowano

Chciałeś moje propozycje więc o co Ci chodzi? Skoro jesteś kreatywny to wymyśl sam coś ciekawego, a nie prosisz się jakbyś nie umiał skleić 2 wyrazów. Poza tym i tak nic nie osiągnięcie więc jeden c**j jak będziecie się nazywać. 

Nowa Nazwa: Jaszczembie Gramatyki

Gołempie Lotne

he?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9. gdybym był modem to bym ci warna wyje**ł. "Poza tym i tak nic nie osiągniecie więc jeden c**j jak będziecie się nazywać", jesteś w błędzie, może ty po prostu miałeś klan(nie wiem czy miałeś) i nic nie osiągnąłeś, zwątpiłeś i teraz pierdolisz głupoty? Może ktoś inny ma większe ambicje od Ciebie i skilla ziomuś ? Nie udzielaj się w tym temacie proszę Cię.

Opublikowano

Teraz moja chora kreatywność:

₩Patrotyczne:

ArmiaLegend

PLStrumyki (Moja xD)

PolskiEsport

PLLegendy

PLMagicznaPiątka

₩Magiczne:

MagicFive

OnlyKillYou

OnlyKill

MagicSkład

EpicWin

SilverSkład

DreamTeam

EasyWinForever

₩Skróty:

ForFunGame - FFG

TheMasterLegend - TML

EasyPeasyRusekIZI - Russia

GoToSilver - GTS

Dałem słabe ale mam nadzieje pomocne nazwy.

Opublikowano

Chciałeś moje propozycje więc o co Ci chodzi? Skoro jesteś kreatywny to wymyśl sam coś ciekawego, a nie prosisz się jakbyś nie umiał skleić 2 wyrazów. Poza tym i tak nic nie osiągnięcie więc jeden c**j jak będziecie się nazywać. 

Nowa Nazwa: Jaszczembie Gramatyki

Gołempie Lotne

no i dobrze kur*a napisal chcecie robic team a nie umiecie sobie nazwy sami wymyslec? ja p******e chcecie cos osiagnac ale nie umiecie nazwy wymyslec do teamu

moje propozycje

BOTteam

SilverTeam

EasyTeam

COT - cososiagniemyteam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...