Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem wygląda następująco, mam odpalone 3 boty w VoliBocie, wszystko ladnie dziala, expi dobiera gry itd.

Ale jest jeden problem.

Skoro 3 konta wystartowały w tym samym czasie, to się bardzo często zdarza (szczególnie w nocy bo długo sie czeka bo mało graczy) że te 3 boty są w tej samej grze, przez jeden bot chroni drugiego (z racji że autosharporting gra jako support) drugi trzeciego a trzeci pierwszego.

Przez ten incydent boty praktycznie nic nie robią bo są zajęte chodzeniem za sobą, a tak naprawde chodzą w kółko, prawie w miejscu xD.

Moje pytanie brzmi, co zrobić aby nie było możliwości gry z jakimś nickiem ? Czy dodanie do ignore rozwiąże problem ? Wtedy nawet gdy nie mam bota w znajomych to nie będzie mi go dawało do teamu kiedy jesteśmy w tym samym czasie w kolejce ?

Opublikowano

Nic to nie da.... Ignore nie jest rownoznaczne z brakiem tego gracza w Twojej kolejce....

Niestety, ale nic z tym nie zrobisz... chyba, ze sprobujesz tak...

Pusc pierwszego bota, jak znajdzie gre i bdz sie ladowal to restart VoliBota z danymi 2 acc,

drugie acc znajdzie gre w czasie kiedy pierwsze zacznie gre i na koniec dopisz trzecie i pusc ostatnie acc.

To powinno troche zmniejszyc szanse, ze trafia do tej samej kolejki

Odp z Joduski

­Keelah se'lai

Opublikowano

Twój pomysł mojego problemu całkowicie nie rozwiązał ale bardzo mi pomógł, skopiowałem folder z voliberem 3 razy  i w kazdym są dane innego konta, odpalam każdego volibota w odstępach czasowych 5minut i jest git :)

Dzięki za wzkazówke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...