Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mi cs go pójdzie

kuziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mi na takim lapku cs go pójdzie? wiem ze pewnie bylo duzo takich tematow ale mysle nad kupnem tego laptopa i czy mi poprostu na minimalnych/srednich odpali ;3 

Prοcesor ico-info.png Intel Celeron N2840 Ilość rdzeni ico-info.png 2 Taktowanie procesora [MHz] ico-info.png 2160 Maksymalna częstotliwość Turbo [MHz] ico-info.png 2580 Pamięć RAM (zaiחstalowana) ico-info.png 4 GB Pamięć RAM (maksymalna) ico-info.png 8 GB Typ pamięci RAM ico-info.png DDR3 Rodzaj dysku ico-info.png HDD (tradycyjny, magnetyczny) ico-info.png Dysk HDD ico-info.png 500 GB Rodzaj karty graficznej ico-info.png Zintegrowana ico-info.png Karta graficzna ico-info.png Intel HD Graphics Pamięć karty graficznej Współdzielona z pamięci RAM

Opublikowano

kup karte graficzna i bedzie spokojnie z 100-200 fps zalezy od karty bo na zintegrowanej dluzo nie uciagnie

QLFKxFS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...