Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo cs go

dawidek0044

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy temat dodałem w dobrym dziale lecz bardzo prosze o jego nie usuwanie gdyż potrzebuje pomocy.

Jakieś 20 min temu na steamie dodał mnie pewien koleś żebym sprawdził jego ofertę wymiany, bo dodałem wymiane na csgo lounge. Wysłał mi link i odrazu wiedziałem żeby nie wchodzić lecz skusiła mnie końcówka, a mianowicie jpg. Więc mówię co mi tam sprawdze co ma. Lecz po wejściu na jego profil, okazał się on prywatnym, strona się nie uruchomiła a ziomek zaraz mnie usunął. Pierwsze co pomyślałem to żeby zmienić hasło lecz pomyślałem że właśnie oto mu chodzi, żeby zyskać też hasło do mojego emaila. Teraz pytanie do was, czy moge się bezpiecznie logować na konta? mam ten link ale drugi raz nie chce go uruchamiać i sprawdzać czy coś się stanie 

Opublikowano

to nie masz się co bać ponieważ to tylko na tym polega a ponieważ steam wprowadził aktualizacje z potwierdzeniem na eamilu trade to te linki w 90% są już nieskuteczne

graphic.png
Opublikowano

Lol, odruchowo nacisnąłem, bo myślałem, że to jakieś zdjęcie konta czy coś xDDD . Ale na szczęście szybko wyłączyłem, uff...

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To automatycznie ci pobiera fake obraz. W twoim przypadku nie obawiaj się niczego, bo musisz ten program uruchomić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...