Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dźwięków na serwerach społecznościowych.

SorminAttack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od samego początku grania na serwerach społecznościowych nie odpalają mi się różne dźwięki, muzyczki itd. np. na koniec rundy albo po prostu dźwięki z quake'a. Na kilku serwerach pod koniec rundy odpalają się jakieś muzyczki, nie muzyczki, lecz w przeciwieństwie do mojego kolegi ich nie słyszę. Wie ktoś co może być rozwiązaniem mojego problemu? Dodam, że sprawdzałem spójność plików gry, nic nie dało, a problem chcę rozwiązać bez potrzeby reinstallowania gry.

Opublikowano

sprawdz ustawienia audio moze masz wyciszone albo w ustawieniach windowsa na dole w pasku po prawej

QLFKxFS.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngzawadzior
Ustawień Windowsa ani głośności nie będę zmieniać, bo nie mam kilku dźwięków, ale na pewno później zobacze do ustawień audio gry (w razie czego dam edit).

//edit

Szperalem w ustawieniach audio i nic nie dalo. :/

Opublikowano

Weź usuń cfg i niech Ci się wyzeruje.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...