Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flamerzy

easyy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ludzie w lolu muszą obrażać cały czas przykład... Na przykład w lobby się kłócą bo gościu picknął mida, był first pickiem a jakiś inny pisze ''f**k you'', ''omg'', ''retard'' , ''i said first mid suck'' . W grze cały czas prowokują i nawet bez żadnego powodu potrafią się przezywać. Popatrzcie przecież na takiego nitrozyniaka przezywają się jeden z drugim isamuxlplomba potem cieszą mordę, następnie się lubią. Ja to bym się trochę wkurwił jakby kolega mi mówił ''spałem z twoją matką'', ''zamknij morde śmieciu'', ''h*j ci w dupe'' . Pomóżcie bo nie wiem co z tym zrobić...

owy przykładowy film (niekoniecznie związany z league of legends)

https://www.youtube.com/watch?v=9FOapse38nw

Opublikowano

Zazwyczaj osoba flamiąca w lolu to totalny głup. Często flamer myśli tak: a se pójde na mida. O ale noob pewnie jakiś idiota i trzeba go sflamić i pokazać że jest gorszy. Z takimi nic nie zdziałasz. Jeżeli to sie dzieje w grze to po prostu mute. Ale jak to ujął pewien mężczyzna w wieku ok. 60 lat. Że gdy pierwszy raz wszedł na internet to powiedział: "gdyby nie internet nie wiedziałbym że na świecie jest tylu chamskich i idiotycznych ludzi." To jest internet kolego. Grając w multiplayer drużynowy zgadzasz sie na granie z takimi ludźmi. Też często zadaje sobie pytanie "czemu tacy ludzie są i po co oni to robią". Ale na szczęscie im wyższą masz lige tymmniej jest takich ludzi. Jak byłem w brązie to team który nie miał flamera to był cud. Teraz im bliżej golda tym lepiej. Odpowiedź jest jasna: nic z takimi typami nie zrobisz. Zrobić możesz jedynie dwie rzeczy dać im mute i samym takim sie nie stać.

zDlszn.png

Opublikowano

S2 the best. Kiedyś grało się głównie dla przyjemności, a teraz ta gra to totalne zero... I tak w nią będę grał xD

Opublikowano

Są dwa typy flamerów.

Ci którzy flamują bo głównie oni są zawsze najlepsi i ich w*****a to że przez gówna musza tracic czas.

I są też tacy którzy flamia na temat nawet kiedy ssą z własnego powodu..

Opublikowano

Kiedyś też flamiłam, ale dostałam bana na 75 gier i 35 draftów winów.. stwierdziłam że po co mam tracić nerwy na bandę idiotów i bezmózgich zombie, którzy i tak nic nie ogarniają? Jak tylko zaczyna się gra to /mute all albo wysuwam czat poza obszar gry

Opublikowano

flamerzy są i będą w każdych grach, ja zazwyczaj ich ignoruje i się skupiam na grze..

do głupka nie przemówisz, to on ma przemówić do samego siebie ._.

Opublikowano

Zazwyczaj osoby, które flejmią teammatów mają powód, albo są skończonymi idiotami.

Zazwyczaj jak flejmią mają powód, że jungler nie gankował, przegrywacie, zabierasz mu killa.

x

Opublikowano

Zauważcie, że po napisaniu słowa "report" team zazwyczaj przegrywa, ten o to report stworzony przez #RITO wzbudza agresję i wszyscy sie cisna w teamie:D
Tylko nie liczni mu ulegają i dają magiczną opcje muty albo probuja zapobiec tej klotni! :D

GL

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

S2 the best. Kiedyś grało się głównie dla przyjemności, a teraz ta gra to totalne zero... I tak w nią będę grał xD

Cały czas jest flame, od sezonu 1 aż do teraz.

Opublikowano

Blok na początku gry i spokój. A co do komunikacji to zawsze można pingować i po kłopocie

LukaSuper.png

Pomocnik
Opublikowano

Tak było, jest i zawsze będzie, trzeba się przyzwyczaić :)

btw. Gdyby Isamu i Nitro się nie wyzywali i nie robili głupich rzeczy to myślisz, że ktoś by ich oglądał ;p ?

Opublikowano

Najlepiej mieć wyjebane na ten flame i grać swoje :) Raczej liczy się zabawa i wygrana niż nerwy i przegrana :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

zależy , zazwyczaj flame prowadzi do lose , ale lubię sam flamować tylko staram się komuś wjechać na ambicje i nie obrazić , że jest słaby , że po co gra itp.

i zazwyczaj są rezultaty pozytywne , bo ten ktoś zaczyna coś grać bo chcę coś udowodnić ;p

Opublikowano

Takie uroki gier, flame był, jest i będzie, nikt tego nie zmieni, jak Ci przeszkadza to mute ich i po problemie

Opublikowano

Najlepsi są junglerzy, którzy specjalnie zabierają Ci buffa, nie gankują mida bo uważają, że jesteś noobem, macie troll picka itp.

A gdy carrujesz później grę wyzywają Cie od noobów, piszą że nie masz dmg taki urok flamerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...