Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elements Vs Roccat

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ten temat stworzyłem dla dyskusji meczu Elements vs Roccat. No Elements nie zabłysło Kev1n nie najlepiej dziś zagrał .

Opublikowano

na EL wystarczy zagrac dobrze early game, ta druzyna nie ma pomyslu na kazda faze gry, jedynie w team fightach lsni co tutaj nie mialo zdarzenia

wykorzystali slabosc przeciwnej druzyny i prawidlowo

­

Opublikowano

No elements sie w ogóle nie popisalo, szczegolnie ten kev1n.

Roccat niby wygralo, ale ta gierka byla poprostu za łatwa zeby bylo sie z czego cieszyc.

Opublikowano

Bardzoo dziwna gra, elements w ogole nie starało sie nic zrobic, taki wazny turniej a po kilku kilach mozna powiedziec ze odpuścili.

Opublikowano

Teraz to cebulaki ładnie dojebały, że mecz usatwiony xD
Roccat przegrywa - jest źle, flame itp. Roccat wygrywa - też jest źle i gadają, że ustawione..
Po prostu Roccat pokaza tak na prawdę co potrafią bo z takim składem mają szansę na top3, wystarczy poprawić shotcallowanie i teamplay.
Roccaty nie dali im żadnej szansy, na odpowiedzenie bo dobrze tą gierkę rozegrali dlatego EL nic nie mogli zrobic.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Teraz to cebulaki ładnie dojebały, że mecz usatwiony xD

Roccat przegrywa - jest źle, flame itp. Roccat wygrywa - też jest źle i gadają, że ustawione..

Po prostu Roccat pokaza tak na prawdę co potrafią bo z takim składem mają szansę na top3, wystarczy poprawić shotcallowanie i teamplay.

Roccaty nie dali im żadnej szansy, na odpowiedzenie bo dobrze tą gierkę rozegrali dlatego EL nic nie mogli zrobic.

Ja nie uważam, że ustawione, ale skoro tak ludzie mówią, to według nich tak jest :P Ja zawsze jestem za Roccat, tylko czasem obrywają przez swoje błędy, ale fakt faktem, Elements ostatnio się zaniża. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dla mnie Elements dokładnie to samo robiło co Roccat we wcześniejszych meczach. totalnie wyjebane na objectivy bo nie chcą walczyc o nie.

chociaż mają dobrą wizje. totalna slabizna Kev1n nie jest jeszcze we formie musi sie przyzwyczaic.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jak dla mnie Elements dokładnie to samo robiło co Roccat we wcześniejszych meczach. totalnie wyjebane na objectivy bo nie chcą walczyc o nie.

chociaż mają dobrą wizje. totalna slabizna Kev1n nie jest jeszcze we formie musi sie przyzwyczaic.

Nie wiem czy wiecie piszę do all Ale shook się wypowiadał i mówił że i tak będą top 1 i na razie nie grają tak jak by  na najwyższym poziomie . nie kibcuje im ale oni są siebie pewni ;p

Opublikowano

Cebulaczki już spamują "ustawiony mecz". Zawsze kiedy polacy pokonają tych "lepszych".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...