Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sens banow w csie...

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co maja na celu bany za votowanie graczy czy bycie kickanym przez graczy? ktos cie votuje - dostajesz bana bo grasz slabo ty kogos votujesz - dostajesz bana bo on afczy... rozumiem 30 minut ale 7 dni? tak samo bany za atak sojusznikow... rozumiem 30 minut/ godzina ale 7 dni? ktos mnie zabil 2 razy celowo ja go raz i ja dostalem bana a on nie... to jest gowniany sposob na rozstrzygniecie tego moim zdaniem... lepszym posunieciem byloby degradowanie z rang...

ban na statusy since 09.2015 :(

Legenda
Opublikowano

To napisz do Valve i przestań płakać tutaj. System jest taki i Ty tego nie zmienisz. Dla Ciebie się może wydawać nie fer, ale czemu ja dostałem tylko raz bana a gram rok? Bo myślę w grze, a wy jak coś nie idzie to wyzywacie sojuszników, atakujecie ich. Dla takich ludzi nie powinno być miejsca w tej grze.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To napisz do Valve i przestań płakać tutaj. System jest taki i Ty tego nie zmienisz. Dla Ciebie się może wydawać nie fer, ale czemu ja dostałem tylko raz bana a gram rok? Bo myślę w grze, a wy jak coś nie idzie to wyzywacie sojuszników, atakujecie ich. Dla takich ludzi nie powinno być miejsca w tej grze.

nie o to mi chodzi... nikogo nie wyzywalem tylko typ mnie zabijal ja nie chcialem zginac bo mialem awpke on zaczal do mnie strzelac to go zabilem i to ja dostalem bana a nie on... i z kickaniem lub byciem kickanym jest to samo...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

On nie dostał bana bo ten system liczy ile zadałeś obrażeń. Czyli jak on cie bił z m4 a ty go wląłeś z awp to jest różnica bo AWP bieże dużo więcej obrażeń. Tak samo jak on cie obił czy tam zabił w rundzie 3 to po kilku rundach zadane obrażenia się niwelują, bo zawsze mozna kogoś obić przez wypadek nawet nie z twojej winy ktoś ci wejdzie pod celownik i po kilku rundach znów mógł cię zaatakować nie bojąc się o bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...