Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Playstation 3, jaka edycja

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chcę zakupić konsolę Playstation 3, ponieważ na Ps4 nie stać mnie i jeszcze długo nie będzie. Na allegro jest sporo różnych zestawów, niektóre w przesadzonych cenach. Chcę dowiedzieć się, czy warto kupować SuperSlim, widziałem, że sporo osób licytuje, za około 550 mogę kupić SupserSlim 500GB w unikatowym kolorze Azurite Blue. Dziwi mnie tak niska cena, ponieważ za zwykłe slim chcą po 450-500 zł. Ta ma 1 pada oraz kilka starszych gier.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Może to jakieś używki? 550zl za SuperSlim 500gb to mało.

I kupuj od jakiegoś zaufanego sklepu a nie przypadkowych ludzi. Myślę że za nowego super slima 500gb trzeba wydać minimum 800zl.

Opublikowano

Jest to używana konsola, nie nowa. Niestety ludzie niektórzy według mnie powariowali, chcą po tysiąc złotych za zestaw ze starymi grami. Widziałem też zwykłe edycje FAT 80 gb za 700.

Nowej nie chcę, bo jak wspomniałem, nie stać mnie, wolałbym już uzbierać na Ps4.

Co do tej konsoli, w aukcji napisane jest, że jest 100% sprawna, jednak od samego początku napęd jest głośny. Czytałem w internecie opinie i podobno w SuperSlimach to normalne, bo ten plastik zakrywający płytę jest bardzo cienki.

Zastanawiam się czy brać tą czy szukać zwykłego Slim lecz z move np. w takiej samej cenie

Opublikowano

FAT'a nie kupuj, bo psują się(YLOD). Slim jest niezły, gdyż da się go przerobić poprzez CFW, a YLOD o wiele rzadziej występuje. W Super Slim'ach już raczej YLOD nie występuje, ale da się go tylko przerobić za pomocą ODE(emulator napędu).

Ja osobiście brał bym zwykłego Slim'a, odrazu przerobionego.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Dziękuję koledzy jak zwykle za szybką i rzeczową pomoc. To jedyny dział do tej pory z jakim się spotkałem na forum, gdzie odpowiedź otrzymuję bardzo szybko oraz jest satysfakcjonująca w pełni.

Zakupiłem dziś wieczorem w pobliskiej miejscowości bardzo mało używaną konsolę Slim 320 GB, 2 oryginalne wyglądające jak nówki pady oraz dodatkowo Move + 3 gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...