Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMITE najbardziej emocjonującą grą?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że to są naprawdę bardzo spokojni ludzie. :p Żałuj, że nie słyszałeś mojego kolegi na TS-e, jak rankedy w LoL-a gra. Poza tym każdy ma inny stosunek do grania. Jedni strasznie przeżywają porażki, inni mają do tego dystans. :v

Opublikowano

Ja też się czasami wkurzam podczas przegranej. Ale używanie ''kur**'' jako przecinka nie popieram. 

Powiem Ci, że to są naprawdę bardzo spokojni ludzie. :P Żałuj, że nie słyszałeś mojego kolegi na TS-e, jak rankedy w LoL-a gra. Poza tym każdy ma inny stosunek do grania. Jedni strasznie przeżywają porażki, inni mają do tego dystans. :v

No faktycznie to i tak jest spokojne. Ja znam takie osoby które rzucają klawiaturami i myszkami także.. to i tak pikuś. :P 

Opublikowano

Czy wy tez sie denerwujecie jak przegrywacie?>Jesli wasza postac mimo pelnego builda i nawet wiekszego lvla od przeciwnikow nie daje rady?

Znalazlem taki filmik na yt i ci goscie mnie rozwalaja-jak przezywaja gre.

https://www.youtube.com/watch?v=8N7nqKfkFP8

Każdy przy czym innym się emocjonuje, ja np przy każdym padnięciu w Tibii krzyczę na cały dom xP.

Co do SMITE - podobnie jak z lolem, mocno także się przeżywa przegraną.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jest śmiech zwycięstwa, jest krzyk porażki. Remisów w grach MOBA nie ma, inne wyjście nie istnieje. Szał po przegranej jest uzasadniony.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...