Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hd 7770

Prawilnerapsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio postanowiłem pograć w stare poczciwe ,,hirołsy vi''.Kiedyś jak odpaliłem je na tej karcie to wyskakiwał komunikat ,,sterownik ekranu amd przestał działać,ale odzyskał sprawność'' po tym musiałem od nowa odpalać heroes to się działo w losowych momentach(w tym momencie postanowiłem,że już nigdy więcej nie kupię szajsu od amd).Instalowałem starsze,najnowsze sterowniki i dalej to samo,więc odpuściłem sobie przez długi okres tą grę.Ostatnio znowu postanowiłem ją odpalić,żeby sprawdzić czy tym razem sterowniki dają rade jak się okazuje teraz można dłużej pograc po czym heroes minimalizuje się a gdy próbóje je przywrócić wyskakuje w lewym rogu prostokąt czarny i nie mogę dalej grać bez wyłączenie gry z menadżera zadań.Miałem też tak w innych grach ale nie było tak źle jak w heroes vi.

Mój komp

Cpu:amd phenom ii 965 3,6 ghz

gpu:gigabyte hd 7770 gddr5 1 gb

Ram:8 gb 1600 Goodram

Psu:Seasonic 620W

Windows 7 Ultimate 64 bit

nie pamiętam reszty :D

Macie może jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? W moich dokumentach jest plik od heroes w których można zmieniać linijki i manipulowac gierką przez notatnik(zmiana rozdzielczości itd) może tu coś przestawić na true albo false?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...