Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie plików gry pomiędzy urządzeniami

gapal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

zaciekawiła mnie ta gierka i chciałbym w nią pograć z kumplem, ale jest problem... on ma limitowany internet 9 GB z Orange. Ja na szczęście tego problemu nie mam i mógłbym pobrać tylko mam pytanie czy moglbym moglbym to do niego przenieść żeby działało? Jak tak to powiecie co zrobić ? I wgl ile Ai on waży ?

Opublikowano

Aion po instalacji zależy u kogo waży od 30 gb nawet do 40 gb inni mają więcej inni mniej troszku dziwne jest ale okej xD

Aby przenieść Aiona od gameforga to trzeba wejść w folder gameforge,potem games,i potem POL_pol(ja u siebie tak mam) potem masz tam folder aiona no i ten folder przenosisz dla kolegi do tego samego miejsca.

Opublikowano

Ale wiesz kiedyś już coś grałem na aionie i chciałem sobie na laptopa przenieść i przeniosłem cały folder ganefolrge i nie działało tylkopobierał od nowa ...

Opublikowano

Ale wiesz kiedyś już coś grałem na aionie i chciałem sobie na laptopa przenieść i przeniosłem cały folder ganefolrge i nie działało tylkopobierał od nowa ...

Sprawdź też, czy poprawie jest ustawiona ścieżka zapisu instalacyjnego (folder, w którym zainstalowana jest gra).

W tym celu należy przejść do ustawień (obok opcji "Moje gry"), gdy wyświetli się okno launchera.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...