Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banwave

Gość Zarhid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W patchu 4.21/ 4.20 nie wiem dokładnie który został dodany " anty-cheat " osoby które updatują L# nie zauważyły tego < chcący/niechcący > nie wnikam po czym posypał się banwave 3krotnie chyba xD

Sygnatura.jpg

Opublikowano

W patchu 4.21/ 4.20 nie wiem dokładnie który został dodany " anty-cheat " osoby które updatują L# nie zauważyły tego < chcący/niechcący > nie wnikam po czym posypał się banwave 3krotnie chyba xD

W patchu 4.13

Mi się wydaje że to wszystko było ustawione :)

Bo przecież "Zawsze bardzo staramy się by zapewnić wam 100% ochrony." 

:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------

@Zarhid

Ponieważ twoje konto jest pewnie oflagowane

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Zobacz sobie np. na stronie joduski duzo osob pisze o banie, nie musze tego potwierdzac :D

Opublikowano

Były jakieś bany dzisiaj, potwierdzam.

Podejrzewam, że to niedobitki po poprzednich BanWave... ­

raczej tak, moje konto bez bana od 2 tyg na L twardo leci ;3

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Mozliwe bo zagralem jedna gre przed banwave, ale czemu banowali by teraz ^^?

Opublikowano

Mozliwe bo zagralem jedna gre przed banwave, ale czemu banowali by teraz ^^?

Właśnie dlatego zostawiają część z oflagowanych osób na sam koniec, by powstawały plotki, że to jednak przez coś innego był ban.

Chcą zrobić ludziom wodę z mózgu, czasem zbanują kilka dni później. Nade wszystko wywołują panikę u ludzi. Tak naprawdę po prostu złapali ludzi na jednym patchu, a banują porcjami z biegem czasu.

Ostatni globalny banwave był za patch 4.21.

Z pierwszej serii poleciało około 90% osób, natomiast teraz dobanowali resztę do końca.

Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to tak - na dzień dzisiejszy jest bezpieczny.

Opublikowano

juz k***a dostalem bana na drugie konto p******e tego l# nie grajcie na tym gownie.

mqpfoe.jpg

i

9z3jfw.jpg

sygna.png

Opublikowano

juz k***a dostalem bana na drugie konto p******e tego l# nie grajcie na tym gownie.

mqpfoe.jpg

i

9z3jfw.jpg

Racja. Nie grajcie na tym. Zapraszam do mnie xD

L# nigdy nie jest safe

Lepiej wybulić te pare dolców na bola. I skrypty lepsze ;>

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

mqpfoe.jpg

i

9z3jfw.jpg

Niewykrywalność L# w pełnym ujęciu!

Opublikowano

dla mnie dziwne jest to, że jodu i ci inni wszedzie pisza, ze safe, ze mozna uzywac, ale jednoczesnie podkreslaja, ze uzywanie L zawsze niesie za soba jakies ryzyko. chyba nie trzeba znac odpowiedzi na pytanie czy jest safe, skoro sam jodu wie ze L jest wykrywalny xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

mqpfoe.jpg

i

9z3jfw.jpg

Fajnie, na pierwszym jest 30 styczeń a na drugim nie pokazałeś kiedy dostałeś maila... Ciekawe. Pewnie oba poszły 30 stycznia.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nie lepiej wam grac na bolu tak trudno wydac 40zl na Vipa +Paid

skrypty oraz ze nigdy bana nie

dostaniecie?

Po pierwsze to nie dobitki z starego banwave po drugie ten bol to jakis zart i cena skryptow paid L# jest o wiele lepszy

qxw0er.jpg

Opublikowano

Brat dostał wczoraj bana za l#, czemu ? wcześniej l# używał. Powodem nie mogło być to, że l# teraz jest wykrywalny. Bo jeśli tak by było, to jednocześnie ja powinienem dostać bana :O

Opublikowano

Brat dostał wczoraj bana za l#, czemu ? wcześniej l# używał. Powodem nie mogło być to, że l# teraz jest wykrywalny. Bo jeśli tak by było, to jednocześnie ja powinienem dostać bana :O

Może dlatego, że jest to program wspomagający i grając na nim jesteś nieuczciwy wobec innych graczy. Bardzo dobrze, że rito w końcu się za to wziął. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...