Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nowe konto

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.. mam takie pytanko..

gdzies z 3 miesiace temu kupilem konto steam z gra CS:GO (ranga tam byla niestety silver 1)..

Gdzies ok. miesiaca gralem sobie na serwerach po czym zaczalem tradowac itemki i grac rankedy..

Obecnie jestem elitarne srebro i mam dosc wartosciowe itemy.. czy ta osoba moze napisac do supportu o odzyskanie konta ?

Oplaca sie dac te 4 kluczyki i kupic sobie gifta csgo i zrobic sobie nowe konto czy grac z ryzykiem na starym ?

@edit:

Czy jak sobie kupie gifta na csgolounge za 4k i wrzuce sobie to na nowe konto i odpale to bede mógł normalnie handlowac czy bede musial kupic jakas gre na steamie ? :DDD

8kHod.png

Opublikowano

Jeśli ta osoba ma dostep do emaila na którym jest konto to może je odzyskać - równie dobrze może supportowi podać klucz który wprowadzała do aktywacji cs go i powiedzieć że zostało skradzione. kup własne

Opublikowano

Kup własne i przerzuć te itemki, które zostaną. Będziesz grać na spokojnie bez ryzyka, dodatkowo po placementach, będziesz mógł dostać wyższą rangę niż obecna.

Opublikowano

k a jak takiego gifta kupie na loungu to jak go zaaktywować ?

@Edit :

i jak bede grał z kumplami z golda to beda szanse  na lepsza range niz jakbym gral solo ?

Normalnie, koleś Ci go wyśle np. poprzez emaila lub poprzez dodanie do znajomych, a ty w niego klikniesz i będzie napis ' aktywuj klucz ' albo coś w tym stylu.

Tak jest szansa na wyższą rangę, ale wszystko też zależy jakie rangi będą w enemy.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus czyli moge sobie go kupić na to stare konto i potem wysłać na nowe czy to nie bedzie tak dzialac ?

Możesz, ale go nie aktywuj przypadkiem :P

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie.. jezeli dzisiaj zrobilem konto steam i tam wysle tego steam gifta to bede mogl go aktywowac czy musze czekac 15 dni ?

i drugie pytanie ; jak chce kogos dodac to mam "blad przy dodawaniu znajomego " a wiem ze tam osoba nie ma mnie zablokowanego..

8kHod.png

Opublikowano

Jeżeli dodajesz osobę którą miałeś w znajomych wcześniej to właśnie jest taki błąd. Co do konta, jak było kupione na steamie to może je odzyskać jak poda cd-key.

Jedak warto kupić nowe konto i grać na swoim nigdy nie wiadomo kiedy będzie chciała tamta osoba odzyskać konto, a możesz w ten czas stracić więcej

Kupisz nowe konto poczekasz na rynek 15 dni, przerzucisz kluczyki i będzie dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...