Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z cheatami na CS:GO!

Pox111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valve wprowadza program który się instaluje i przy włączeniu meczu turniejowego wyłączają się wszystkie procesy oprócz sterowników i cs:go ma to za zadanie uniemożliwić włączenie cheata stworzyli swój autorski program do rozmów w stylu ts3. Overwatch jest w wersji beta wktótce będzie pełną wersją gracze mogą zbanować graczy na określony czas gdy np przypuszczają wh że przeciwnik lub sojusznik wie w której znajduje się rówieśnik. Overwatch będzie wynagradzany odznakami czyli ikonami np. jak do vanguard. Wprowadzono też zakaz w grach turniejowych auto bh. Niektórzy mają automatycznego recoil gdy u podejrzanego będzie się powtarzać takie same ruchy myszki dostaje bana na bodajże 3 miesiące.

Opublikowano

Troll... Nie mogą zabronić bh na turniejówkach, tak samo bez sensu by była możliwość banowania graczy przez graczy, bo mogli by ich banować bez powodu. :)

Tak samo wyłączanie procesów, a jeżeli ktoś ma odpalony jakiś ważny dla użytkownika program, który nie ma nic związanego z grą? ;)

graphic.png

Opublikowano

Wedlug mnie to troll, btw @Yrokin auto bh jest juz zabronione i jak koles z auto bh trafi do OW to moze poleciec ban, nawet w ankiecie pod koniec jest cos o skyptach typu auto bh, nie pamietam dokladnie

Opublikowano

Na moje fajnie, 

Wylaczy wszystkie procesy= wiecej fps. :D

Taki troche game booster. xD

Myśle że to fajne będzie. :D

Ale...

Źródło? -.-

Opublikowano

To wymyśliłeś proces steama/cs'a nie może ingerować w procesy systemowe.

Weźcie to wyrzucie do kosza bo tylko tam się nadaje. 

Opublikowano

Jakby procesy wyłączał to pewnie byłoby mnóstwo bugów z tym związanych.

Musiałby rozpoznawać wszystkie sterowniki/przeglądarki/aplikacje itp.

Więc wątpię, żeby było to możliwe.

64324979382736676445.jpg

Opublikowano

A może w dodatku za wytypowanie cheatera będą klucze i skiny? No i oczywiście procesy i własny program valve ala ts3. 

Nice try, ale pryma aprylis 1 kwietnia ;)

Opublikowano

@tabi0

Nie chodziło mi o autobh tylko o ustawienie jumpa na mwheeldown/up i robienie bh na scrollu :P

Ja tak robie i mam to wyćwiczone prawie do perfekcji więc nie mogą mnie zbanować za używanie myszki, czy coś xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...