Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z misją CC

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po męczarniach z szóstą misją na Stuga IV na czołgach ciężkich w końcu zrobiłem misję. Misja polega na zniszczeniu 2 ciężkich i przeżyciu jako poboczny warunek ale po zrobieniu nie zaliczyło mi misji. W drugiej rundzie też ją zrobiłem i to samo. Wk*rw niesamowity, ponieważ dość długo ją robiłem a tutaj takie coś. Błąd w tłumaczeniu jest czy o co może chodzić?

Opublikowano

ja miałem coś podobego w misjach na arcie. miałem zniszyć działo samobieżne które nie zostało jeszcze wykryte wykonałem tą misje 6 razy i nie zaliczyło mi jej. po wprowadzeniu patcha 9.6 misja została zmieniona na zniszcz 2 działa samobieżne i wtedy dopiero tą misje wykonałem. nie wiem czy był to bug czy błąd w tłumaczeniu ale raczej bug

Opublikowano

XVM podmienia misje indywidualne po stronie klienta i ty je widzisz w taki sposób... W rzeczywistości są inne... Uzyj XVM Updater... Jeżeli nie korzystasz z modów pisz do supportu.

Opublikowano

Odinstaluj mody zagraj kilka bitew bez modów i znowu zainstaluj. Ja tak musiałem zrobić bo nie zaliczyło mi też jakiejś misji a 2 lub 3 razy ją zrobiłem.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...