Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasta

Hasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muzyka w tle jest niepotrzebna.Moim zdaniem bardziej szituje to wszystko ;/ korzystaj z soundtracków oferowanych przez serwer.

Oprócz muzyki coś do wymiany, zmiany?

Moim zdaniem muzyka sprawia, że nagranie nie jest 'typowe'. Czymś wyróżniać się trzeba.

Opublikowano

Oprócz muzyki coś do wymiany, zmiany?

Moim zdaniem muzyka sprawia, że nagranie nie jest 'typowe'. Czymś wyróżniać się trzeba.

Zawsze możesz puścić jakiś dubstep/trap/rap coś fajnego i nie nudnego.Poza tym wszystko jest okej

Opublikowano

Zawsze możesz puścić jakiś dubstep/trap/rap coś fajnego i nie nudnego.Poza tym wszystko jest okej

Bardziej byłbym skłonny umieścić nutkę trapu aniżeli dubstepu i rapu. Wolę dodać coś co nie będzie skupiało głównej uwagi, a będzie przyjemnym tłem do słuchania :)

Opublikowano

Lubię Zombie gry, chociaż mnie przerażają na początku, ale nie ugrałabym w The Forest... Tak sama w lesie z dziwnymi stworzeniami :(

Odnośnie 4 odcinka The Forest, troszkę nudny. Bo w sumie nic się nie dzieję poza tym, że masz problemy z tymi stworzeniami. Dźwięki w grze masz całkowicie wyciszone?

Opublikowano

Lubię Zombie gry, chociaż mnie przerażają na początku, ale nie ugrałabym w The Forest... Tak sama w lesie z dziwnymi stworzeniami :(

Odnośnie 4 odcinka The Forest, troszkę nudny. Bo w sumie nic się nie dzieję poza tym, że masz problemy z tymi stworzeniami. Dźwięki w grze masz całkowicie wyciszone?

Ja słyszę dźwięki, ale może po prostu się nie nagrywają. Sprawdzę to. 

Gra sama w sobie nie ma jakiejś kozackiej fabuły, więc może dlatego jest nudna. Zobaczymy ile jeszcze pozipię. Może warto zająć się jakąś inną grą. Polecasz coś? : )

Opublikowano

Ja słyszę dźwięki, ale może po prostu się nie nagrywają. Sprawdzę to. 

Gra sama w sobie nie ma jakiejś kozackiej fabuły, więc może dlatego jest nudna. Zobaczymy ile jeszcze pozipię. Może warto zająć się jakąś inną grą. Polecasz coś? : )

Dying Light, bardzo fajna fabuła, oprawa graficzna, dźwiękowa. Byłam na początku negatywnie nastawiona do tej gry przez ten parkour, ale jak obejrzałam serię to zmieniłam zdanie :p

Opublikowano

Dying Light, bardzo fajna fabuła, oprawa graficzna, dźwiękowa. Byłam na początku negatywnie nastawiona do tej gry przez ten parkour, ale jak obejrzałam serię to zmieniłam zdanie :P

Też zombie? A jest tam może coś ciekawszego do roboty niż ich zabijanie?

Opublikowano

Też zombie? A jest tam może coś ciekawszego do roboty niż ich zabijanie?

Tak, zombie. Hmm, np. należy przynieść jakieś rośliny czy włączyć coś, ludzi również zabija się - nie pamiętam, co dokładnie trzeba było zrobić, sporo pobocznych misji jest, które też jakoś nawiązują do głównego wątku (fabuły) gry, więc warto je robić. Tryb multiplayer też jest spoko :P

Opublikowano

Tak, zombie. Hmm, np. należy przynieść jakieś rośliny czy włączyć coś, ludzi również zabija się. Tryb multiplayer też jest spoko :P

Nie wiem czy by mi się nie znudziło, ale jeżeli polecasz. To czemu by nie. ; )

Coś jeszcze możesz polecić? Inny klimacik?

Opublikowano

Nie wiem czy by mi się nie znudziło, ale jeżeli polecasz. To czemu by nie. ; )

Coś jeszcze możesz polecić? Inny klimacik?

Far Cry 4, to chyba wiesz o czym :p Coś z krótszej serii to może The Order 1886 lub Zaginięcie Ethana Cartera.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...