Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mainuje mastera chcialbym was sie spytac czy oplaca sie grac nim ddalej bo z tego co widze to duzo ludzi ma challengera nwet i go mainuje np cowsep.

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca, za łatwo go skontrować + praktycznie nie ma czegoś takiego jak "mainowanie" tej postaci. Wciskasz R QQQQQQQ i zabijasz. Nie trzeba do tego jakiś specjalnych umiejętności. Można się nauczyć omijać enemy cc skacząc z Q ale to tylko w wymianach, bo w team fightach jest ciężej.

Ja bym sobie wybrał inną postać

Opublikowano

Mainować możesz każdą postać, a z jakim skutkiem sam zobaczysz. Ja osobiście poleciłaby coś mnie "kontrowalnego" i trochę.. trudniejszego niż R i Q. 

PS. Znam gościa co mainuje Katę AD, dobry gracz. Szkoda, że utknął w Bronze V od 2 sezonów. Tak samo życzę każdemu graczowi Mastera, który mówi, że wymaga on ino skilla 

Opublikowano

Mainuj, ale nie w każdej grze go pickniesz :P

Zależy tez w jakiej lidze jesteś, sięgnij pamięcią wstecz jak często i jak dużo osób pickuje postaci ze stunami w grze z drużyny przeciwników.

Jeśli nie za dużo, to go-ahead! 

Opublikowano

Znam Diamenta jednego co rozegrał Masterem 6000 gier i zawsze się tym chwali w lobby. Ale gra on pod offtanka i bardzo ładnie tym kosi. Gra nim wyłącznie na midzie.

Opublikowano

Dlaczego nie opłaca się nim grać? QSS się na nim składa, łatwo burstuje adc jak i apc + użycie w odpowiednim momencie Q wielokrotnie uratuje mu dupe.

Opublikowano

A jakie postacie polecacie na jungle oprocz j4 i vi?

Klik

Znam Diamenta jednego co rozegrał Masterem 6000 gier i zawsze się tym chwali w lobby. Ale gra on pod offtanka i bardzo ładnie tym kosi. Gra nim wyłącznie na midzie.

Link do lolkinga, albo nick?

Opublikowano

A jakie postacie polecacie na jungle oprocz j4 i vi?

VoliMiś :) . Nie wiem czemu nie ma go w tier listach jest po prostu op na każda linie...  Po prostu wszyscy już mają tą postać w du***...

GOD TIER

jarvan.jpg nidalee.jpg vi.jpg

TIER 1

fiddlesticks.jpg leesin.jpg reksai.jpg masteryi.jpg pantheon.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...