Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ? No właśnie, z czym?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio tak stwierdziłem, że po roku od zakupu laptopa przydałoby się zrobić z nim jakiś porządek, sterowniki, brakujące programy z windows update, usuwanie niepotrzebnych plików , ccleaner itd. i teraz tak. Mam jeszcze jeden powód, żeby wejść na pewien serwer, ale mam problem. Wchodzę do ekranu logowania - wszystko jest ok. Później wpisuję passy, kilkam enter i.. wszystko się pierdoli przez co powstaje coś takiego i inne dziwne rzeczy.

ztdico.jpg

Jakieś rady? Specyfikacje:

Intel Core I5 4200M CPU 2.50GHz

6 GB RAM

Win 8.1 64bit

Intel HD Graphics 4600

AMD Radeon HD 8570M

PS. Przed tymi wszystkimi "zabiegami", które miały polepszyć działanie komputera/gier tylko MT2 się spierdolił, przykładowo w LoL'u dalej mam po 80-100 FPS na Very High, bez cieni.

Opublikowano

Ja mam tak czasami na różnych serwerach. Spróbuj zaktualizować sterowniki, wszystkie NET FRameworki. Przede wszystkim spróbuj na nowo zainstalować metka. U mnie czasami dzieje się tak w trakcie grania, czasami zaraz po połaczeniu.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie pomieszał ci ccleaner textur w plikach metina ? ja tak miałem gdyż ccleaner wypieprzył mi troche plików z folderu metina bo uznał że są "nie potrzebne, szkodliwe" Radzę od nowa pobrać clienta lub przeinstalowac sterowniki. A jesli chodzi o sterowniki polcam program driver easy

Opublikowano

Zrobiłem przywracanie systemu do sytuacji kiedy pierwszy raz go uruchomiłem i gówno dało.

Laptopa ;)

service packi masz odpowiednie ?

Chyba tak, windows update nic mi nie pokazuje do pobrania, ale jeszcze sprawdzę.

Opublikowano
R6 Heartbeat  Ja tak też miewałem, ogólnie pomagał restart pc. Wyskakiwał mi wtedy że sterownik przestał działać. Miałem HD Graphics 4000 taka wada zintegrowanych w grach 3d. Nie pomagały mi żadne aktualizacje ani nic. więc czekaj może samo odpuści ;d

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

Ten sam problem, też HD 4600... Nie mam innej grafiki.

Zrób test grafiki.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...