Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infernalna Machina i kilka pytań

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy klucze wypadają poniżej udręki i czy opłaca się piekielne pierścienie?

2. Jak/gdzie najłatwiej wydropić legendarnego pota?

3. Czy został naprawiony bug z Chilltharą (drop tego kamienia do laski do kucyków)?

4. Co najlepiej zmienić w moim eq? Za jednego rifta mam tylko 700k+ golda, a chciałbym więcej

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/XenthiS-2921/hero/28990401
Opublikowano

1.Klucze dropią tylko na poziomach udręki.

2.Legendarne poty dropią wszędzie ale od poziomu trudności udręka .

3.Nie mam pojęcie 

4.Zlecenia rób i poluj na goblina :D może ci się poszczęści i wejdziesz do skarbca ( oczywiście chodzi o gem który tam dropi x% na eksplozje monet z moba ) Najwydajniejszy sposób na drop golda :) Obecnie możesz pakować wszystkie poziomy mistrzowskie w drop golda no i dobieraj itemy z bonusem do golda .

rmoiyq.png

Opublikowano

Obecnie machina infernalna jest nie opłacalna do robienia. Ja bym ci radził robić non stop bounty + rifty t1-t3, ponieważ po gearze widać że twoja postać jak narazie nie potrzebuje golda bo nie ma na co go wydać, tylko lepsze itemy na wyższe udreki. Przy T4-T5 z dobrym gearem na rifta masz do 5-6 mln bez itemów pod mf.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam temat, co mogę zmienić w moim item/skill buildzie? Martwię się że mam mało wytrzymałości i leczenia oraz mam pytanie dot. legendarnego gema, lepiej używać Zeia czy tego co zatruwa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...