Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami by derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam mały problem postawiłem serwer Hamachi na plikach derin.v2 no i fajnie pograliśmy sobie z kolegami ale sie nam znudził ,bo za mało broni itp. no to pomyslałem ,ze na GladorMT2 było fajnie duzo itemów itp. więc pooglądałem pare poradników i dowiedziałem sie jak dodawać wlasne bronie na serwer.No to wyciągłem z gladorza pliki icon i lokale no i wypakowałem je file archiwerem no i zabrałem item_proto i ui z icon wszystkie iconki mieczy zbroji... itp. no i wgralem to do plików derina v2.Dodałem je w navicat no i odpalam gre wpisuje komende (np. /item 374 to jest id Miecza Gladoriańskiego) no i textura tego jest taka dziwna jest taki patyk chudy i sie świeci xD no i chwile pogram i mnie loga nie wiem dalczego ;/

Prosiłbym o pomoc w tej sprawie ,bo chce sobie pograć tak samo jak na Gladorze ,bo to był moj ulubiony serwer :D

Opublikowano

Mogłbyś wytłumaczyć trochę jaśniej ,bo ja nie jestem wielkim znawcą tworzenia serwerów itp. więc nie wiem o co ci chodzi ;D  / Sry mało wiem o tym ;d

Opublikowano

No tak przeniosłem cały folder icon no i tam były iconki wszystkie to chyba powinno działać a nie działa ;d

Opublikowano

No to może ktoś by podesłał link jeżeli jest już jakiś taki poradnik ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...