Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na lapka

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie jakies fajne gry na tego lapka i5 3210m gt 640m 6gb ram

Opublikowano

Podaj wymagania laptopa Twojego i powiem Ci jakie gry Ci wejdą.

bez gif

Opublikowano

Slucham? Nie nabijaj postow prosze bo wyraznie jest napisana specyfikacja

Opublikowano

Slucham? Nie nabijaj postow prosze bo wyraznie jest napisana specyfikacja

A nie zauważyłem:

Podajcie jakies fajne gry na tego lapka i5 3210m gt 640m 6gb ram

Przepraszam.

Gra wojenna np. Call of Duty Ci pójdzie.

bez gif

Opublikowano

Ding to troll, troche słabo wyszło ci z tym awatarem, ale jak już ci się tak podoba że sobie go przywłaszczyłeś, czuje się zaszczycony, odnośnie tematu aby nie było spamu powiem ci że twoje gry na komputer możesz łatwo sprawdzić na stronie która testuje twój sprzęt pod daną grę nazywa się:

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Opublikowano

Ding to troll, troche słabo wyszło ci z tym awatarem, ale jak już ci się tak podoba że sobie go przywłaszczyłeś, czuje się zaszczycony, 

Znalazłem w Googlach ZIOMUŚ, dopiero po dodaniu się okazało że Ty Linaxis posiadający prawie 1.5k postów masz ten sam awatar co ja, który znalazłem w internecie. ;)

bez gif

Opublikowano

Znalazłem w Googlach ZIOMUŚ, dopiero po dodaniu się okazało że Ty Linaxis posiadający prawie 1.5k postów masz ten sam awatar co ja, który znalazłem w internecie. ;)

OK zwracam honor, bo wystraszyłem się patrząc na główną stronę, pełno mojego awataru, tak więc sam zgłupiałem, czy ktoś sobie jaja robi czy co....

Opublikowano

OK zwracam honor, bo wystraszyłem się patrząc na główną stronę, pełno mojego awataru, tak więc sam zgłupiałem, czy ktoś sobie jaja robi czy co....

Ja sobie z Ciebie jaj nie robie - po prostu znalazłem w internecie ten awatar.

Edit postu: Czego się wystarczyłeś, że pełno tych awatarów? PRZECIEŻ to jest ładny awatar ładniej, modnej dziewczyny, w której widać piersi, ma ładne piersi, ''cycki osłonięte na pół'', oczy fajne (czarne oczy), ma ładny czarny stanik i ma ''chustę'' na buzi zasłoniętą. Taką gangsterska z niej jest. ;)

Bardzo mi się podoba ten awatar. ;)

Jeśli nie chcesz, żebym go trzymał - daj znać na PM, to usunę. :( Ale chyba nie będzie z tym problemu.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...