Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuda na niebie - Zapowiedź nowej postaci

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Uścisk lata słabnie. Zwiastun zimy dominuje nocne nieba."

Zwiastun in comming... Whispers in comming! [...]

Kto gral w Mass Effect ten wie o co chodzi :)

Czyzby kolejny champion sciagniety z innej gry? :)

Bylo by milo spotkac cos dobrze znanego w lolu :D

­

Możliwe że inspiracja jest czerpana z Mass Effecta, ale też nie musi. Mnie bardziej zalatuje Full Metal Alchemist które jest anime, no ale okres trzech tygodni zweryfikuje wszystko.

Opublikowano

Możliwe że inspiracja jest czerpana z Mass Effecta, ale też nie musi. Mnie bardziej zalatuje Full Metal Alchemist które jest anime, no ale okres trzech tygodni zweryfikuje wszystko.

Za dużo anime się naoglądałeś ;D

Osobiście oglądałam Full Metal Al. ale gdzie ty się dopatrzyłeś podobieństwa( lekkiego) to ni wiem :D

Coś będzie związane z Velkozem jakiś Mix pewnie Mid champion .

Za niedługo się przekonamy ;)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Wkurzają mnie już te nowe postacie, ledwo wypuszczą nową za 2 tygodnie kolejna nawet się nie zdążę przyzwyczaić i już nowa postać :D

Opublikowano

Wkurzają mnie już te nowe postacie, ledwo wypuszczą nową za 2 tygodnie kolejna nawet się nie zdążę przyzwyczaić i już nowa postać :D

przynajmniej coś tworzą. jak za tamtych czasów nie wypuszczali postaci, to po jej wydaniu każdy miał oczy jak piłki, a teraz zaraz się każdemu to obrzydzi. :F

Opublikowano

Nie należy zadzierać z mocami, które rządzą życiem i śmiercią.

Wyczuwam naprawde irytującego championa.

Drugi teemo ? :P

zDlszn.png

Opublikowano

Chima Ty tak na serio? Ostatnia postać była ponad 3 miesiące temu.... kiedyś postacie wychodziły co 2 tygodnie.

Według mnie za mało postaci jest w LoLu dużo pomysłów nie zostało jeszcze zrealizowanych.

Opublikowano

Za dużo anime się naoglądałeś ;D

Osobiście oglądałam Full Metal Al. ale gdzie ty się dopatrzyłeś podobieństwa( lekkiego) to ni wiem :D

Coś będzie związane z Velkozem jakiś Mix pewnie Mid champion .

Za niedługo się przekonamy ;)

Sam ten cytat, jest poniekąd nawiązaniem do FMA. :)

Nie należy zadzierać z mocami, które rządzą życiem i śmiercią.

W FMA, Edward chciał wskrzesić swą matkę, w wyniku czego on traci rękę a dusza jego brata ląduje w zbroi.

:P

Opublikowano

Ciągle wydają teraz postacie :D Pamiętam jak długo się czekałło na Lucka, a teraz raz na miesiąc postać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ciągle wydają teraz postacie :D Pamiętam jak długo się czekałło na Lucka, a teraz raz na miesiąc postać.

Rek'Sai wyszła 11 grudnia..  Zanim wyjdzie to juz 3 miesiące będą.

Opublikowano

Mam wrażenie, że to nie będzie nic ciekawego przynajmniej dla mnie. Obym się mylił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...