Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cuda na niebie - Zapowiedź nowej postaci

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawe :) . Może znów tworzą nową kontynent/lokacje która do tej pory nie była znana w League of legends. I zapewne z niej bedzie bohater. Napi****** sie z każdym ^^ .

Opublikowano

Historyjka całkiem ciekawa, ale znając RITO wprowadzą  kolejnego bezużytecznego maga, który mógłby bazować na DFG, lecz [*]. Gdyby to był jakiś fajny tank, bruiser to mogłoby zapowiadać się fajowo :D

K2yjCFw.png

Pomocnik
Opublikowano

Ostatnio często pojawiają się te nowe championy, w sumie to dobrze, ale ciekaw jestem jakie będą związane z nią bugi, bo wątpię, że takowych nie będzie :D

Opublikowano

Vel'Koz ma 1 oko. Illuminati ma 1 oko, Vel'Koz to Illuminati! 
Nowy champion to Illumianti !!! Więc Vel'Koz to brat nowego championa!!! Obydwa są ILLUMINATI!!!!!!!

BÓJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!
­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ja już mam prawie 6300 i nie wiem co robić, czy zbierać na to coś, bo zapewne pojawi się w przeciągu następnych trzech tygodni, albo kupić takiego Ziggsa lub coś. :)

Btw. Jeśli rzeczywiście byłby to Bard, to były by niezłe jajca, z tego względu że prima aprilis za prawie miesiąc mamy. :P

Opublikowano

Bard, to jest plemię, a nie nazwa nowego champa. Podejrzewam, że teraz wyjdzie Izuna.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Bard, to jest plemię, a nie nazwa nowego champa. Podejrzewam, że teraz wyjdzie Izuna.

Izuna to był fake bylo gdzies napisane ze wymyslil to sobie jakis koles chyba albo ja sie myle 

moim zdaniem bedzie to jakis dobry toper lub jungler ( raczej toper bo wyszedl rek'sai)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

We wszystkich plikach widnieje nazwa Bard. Skąd ta teoria o plemieniu?

Opublikowano

Cóż, jeśli wyjdzie - z pewnością przetestuję. Dobrze, że RIOT dodaje nowe postacie, jest w czym wybierać. 

Historyjka bardzo ciekawa. 

Nie należy zadzierać z mocami, które rządzą życiem i śmiercią.

Nie mogę się doczekać! 

Opublikowano

Cóż, jeśli wyjdzie - z pewnością przetestuję. Dobrze, że RIOT dodaje nowe postacie, jest w czym wybierać. 

Historyjka bardzo ciekawa. 

Nie mogę się doczekać! 

Biorąc ten tekst pod uwagę, mam wrażenie że inspiracje czerpali z Full Metal Alchemista jak nic, bo tam był taki motyw. :D

Opublikowano

"Uścisk lata słabnie. Zwiastun zimy dominuje nocne nieba."

Zwiastun in comming... Whispers in comming! [...]

Kto gral w Mass Effect ten wie o co chodzi :)

Czyzby kolejny champion sciagniety z innej gry? :)

Bylo by milo spotkac cos dobrze znanego w lolu :D

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

smierdzi mi tu grą o tron xD

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...