Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ochrona po wbiciu dywizji?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od MMR. Jak masz wysokie to spadasz po 5 przegranych, jak niskie to możesz i po 1 lub 2.

Opublikowano

Jak mój kumpel wbił Diament V, później miał masakrycznego lose strika i miał -89 LP i nie spadł :D To właśnie chyba od mmr zależy :/­

2mhvriw.jpg

­

Pomocnik
Opublikowano

Gówno prawda,że od mmr ... Zawsze po wbiciu jakieś ligi dostajesz nowicujsza i przez jakiś tam czas nie możesz spaść. Jak wbijasz np. platyne z golda 1 to masz chyba tydzień czasu przez który nie możesz spaść, a jak wbijasz np. plat 4 z plat 5 to tam chyba dzień albo 2 masz nowicjusza tyle :)

Opublikowano

Jeżeli wbijesz z golda1 platyne5 to masz ochronę przez tydzień, natomiast jak wbijesz z golda2 do golda1 nie masz żadnej ochrony. ^_^  

Opublikowano

Ochrona nie dotyczy czasem Golda i Silver?

Z tego co czytałam z tych nie można spaść niżej a Platyna + owszem

L7VaIos.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Jeżeli wbijesz z golda1 platyne5 to masz ochronę przez tydzień, natomiast jak wbijesz z golda2 do golda1 nie masz żadnej ochrony. ^_^  

Masz... To co wbijasz gold1 przegrywasz 1 mecz po serii i spadasz ? Bez sesnu ;) Jest ochrona na tam kilka meczy czy 2 dni nie pamiętam już .

Opublikowano

Masz... To co wbijasz gold1 przegrywasz 1 mecz po serii i spadasz ? Bez sesnu ;) Jest ochrona na tam kilka meczy czy 2 dni nie pamiętam już .

Tak, takie coś ma prawo wystąpić przy niskim MMR.

Ochrona nie dotyczy czasem Golda i Silver?

Z tego co czytałam z tych nie można spaść niżej a Platyna + owszem

W każdej można spaść.

Jak mój kumpel wbił Diament V, później miał masakrycznego lose strika i miał -89 LP i nie spadł :D To właśnie chyba od mmr zależy :/­

LP poniżej zera można osiągnąć tylko poprzez wychodzenie z champion select.

Zależy od MMR. Jak masz wysokie to spadasz po 5 przegranych, jak niskie to możesz i po 1 lub 2.

Nie dotyczy to gier po awansie do kolejnej ligi.

Witam kiedys czytalem ze po wbiciu kojelnej dywizji ( wbilem platyne)  nie mozna przez jakis czas spasc. Czy to prawda i wie ktos ile ten czas wynosi?

Ochrona obowiązuje przez 10 gier.
Opublikowano

­

Gówno prawda,że od mmr ... Zawsze po wbiciu jakieś ligi dostajesz nowicujsza i przez jakiś tam czas nie możesz spaść. Jak wbijasz np. platyne z golda 1 to masz chyba tydzień czasu przez który nie możesz spaść, a jak wbijasz np. plat 4 z plat 5 to tam chyba dzień albo 2 masz nowicjusza tyle :)

Wat?

/Temat

Zależy częściowo od MMR i od Twojego stosunku gier wygranych do przegranych. Kto pisze, że można spaść po 1-2 meczach? No chyba nigdy w lola nie graliście ludzie. Jakby z ligi spadało się po 1-2 meczach to wszyscy, a przynajmniej zdecydowana większość byłaby w brązie/silverze. Jak nie wiecie, to nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ja miałem średnie MMR i po 8 grach z platyny nie spadłem (w S4). Pozdrawiam

Pomocnik
Opublikowano

­

Wat?

/Temat

Zależy częściowo od MMR i od Twojego stosunku gier wygranych do przegranych. Kto pisze, że można spaść po 1-2 meczach? No chyba nigdy w lola nie graliście ludzie. Jakby z ligi spadało się po 1-2 meczach to wszyscy, a przynajmniej zdecydowana większość byłaby w brązie/silverze. Jak nie wiecie, to nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ja miałem średnie MMR i po 8 grach z platyny nie spadłem (w S4). Pozdrawiam

On się pyta po wbiciu dywizji ziom. Więc gówno tutaj zależy od mmr ;) Po wbiciu masz okres ochronny x dni i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...