Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

{} VacuumHC {}

Czy marzyłeś/aś aby pograć jeszcze jak za dawnych czasów w prawdziwy Hardcore? Czy nudzą cię już te EasyHC, lub pseudo-HC? Wolisz stare czasy? Ten serwer jest dla Ciebie!

Co może być dla ciebie ciosem - na serwerze nie ma gildii!

Zresztą, po co? To jest Hardcore. Tu musisz sam starać się przeżyć, zdobywać materiały. A właśnie!

Skoro już o materiałach mowa - na serwerze nie ma dropu ze stone! Wszystkie rudy wypadają prosto z rudy, jak za dawnych - dobrych zresztą czasów.

Serwer oczywiście nastawiony jest głównie pod potki, bo to jest naszym celem.

Może teraz trochę o plikach? Posiadamy dopracowany każdy szczegół, pod względem zabezpieczeń jak i gry.

Wszystko jest dopieszczone w nawet najmniejszym stopniu aby gra była jeszcze przyjemniejsza.

Pewnie zapytasz - nie ma gildii, ani rankingu, więc jaki jest cel gry? Odpowiem: PRZETRWANIE :D

{} IP {}

Zapraszamy Cię na nasz serwer!

IP jest następujące:

n3.csrv.pl:14589

Dlaczego nie domena? Już spieszę z wyjaśnieniem!

Nie chcemy aby występowały błędy z logowaniem lub identyfikacją gracza.

Dlatego postanowiliśmy zostawić IP które działa perfekcyjnie i nie ma z nim żadnych problemów

{} STRONA {}

Aktualnie strona jest w przygotowaniu, ale planujemy kompletną miazgę! :)

Zresztą, co ja się rozpisuje! Wejdź sam, a przekonasz się że było warto! :)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Co do naszych "kochanych"­ graczy z kontami non-premium, to sławne serwery amerykańskie znalazły rozwiązanie, nadaje randomowe skiny :), ale i tak wielki plus za premke :).

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

A już cieszyłem się, że znalazłem porządny serwer hardcore - jak za dawnych czasów. Drop normalny, bez jakiś "widzi mi się" 50 % diament, a tu dupa - premium. No nic, niestety nie pogram, bo oryginalnej wersji minecraft'a nie posiadam... :(

Opublikowano

Z wersją premium testujemy. Jeżeli nie opłaci to się - będziemy zmuszeni przejść na np. Trudno.

Planowałem (jeżeli premium nie wypali) zrobić aby właśnie każdy posiadał skina. Szczerze powiedziawszy nie jest trudne przeniesienie serwera na np. Aczkolwiek będą prawdopodobne problemy z antybotami i logowaniem. Ale nic. Premium niestety chyba odpada :(

Opublikowano

Dobrze, z racji tego że BARDZO mało graczy wogóle wbija na serwer, postanowiliśmy go przywrócić na wersję nopremium - siła wyższa - nikt nie gra.

Aktualnie chwilowo jest przerwa techniczna, powracamy jeszcze dziś.

// EDIT

Wersja została zmieniona na NoPremium. Zapraszamy wszystkich.

@lipa32 możesz wejść ;P

Opublikowano

Dobrze, z racji tego że BARDZO mało graczy wogóle wbija na serwer, postanowiliśmy go przywrócić na wersję nopremium - siła wyższa - nikt nie gra.

Aktualnie chwilowo jest przerwa techniczna, powracamy jeszcze dziś.

// EDIT

Wersja została zmieniona na NoPremium. Zapraszamy wszystkich.

@lipa32 możesz wejść ;P

Zawitam. ;)

/edit

Tylko kiedy? Wchodzę teraz, ale widzę, że macie "przerwę techniczną"? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...