Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora

saures23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem z zainstalowaniem gry Balmora. Sciągam ze strony potem instaluje i przy "trwa wypakowywanie plików" mogę zostawić komputer na noc i tak mi ich nie wypakuje cały czas pasek instalacji lata a nic się nie robi. Moja prośba jest o to aby ktoś jak by miał strone do zainsalowanego juz klijenta Balmory o podesłanie downolandu( pod żadnym pozorem nie chodzi mi tutaj o wasze hasła które są w tym klijencie, chodzi mi tylko aby pograc i pobawić się razem z wami) z góry dziękuje 

Opublikowano

Siemka, masz za mało miejsca na partycji systemowej "C" albo, brak dostępu do tej partycji "nie uruchomiono jako administrator"

Rozwiązania:

-oczyścić 1GB na partycji "C",

-uruchomić jako administrator,

-pobrać klienta w wersji rar z strony głównej: http://s2.balmora.pl/pobierz/

50596142255057180250.png

Opublikowano

Weź urzyj ''Czyszczenie dysku lub usuń coś co nie potrzebujesz na przykład klient gry jakiegoś priva ktory off odpalaj patcher wpierw,potem odpal jako admin i opruznij kosz moze cos pomoze.

Opublikowano

Na dysku c mam 115gb wolnej pamięci, na dysku D nie mam nic zainstalowanego jest około 97% wolnego miejsca, to ja się pytam po co mam to opróżniać, wszystko inne mi sie instaluje bez problemu, ale jakos to nie chce;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...